изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:32 EEST
Годишна проверка на делата в Окръжен съд – Добрич    
Ред и сигурностГодишна проверка на организацията и движението на делата в Окръжен съд – Добрич, прави днес Апелативен съд – Варна. Контролът обхваща периодът от 01.01.2012 г. до 01.11.2012 г.

 

В проверката на Окръжен съд – гр. Добрич, участват Виолета Бояджиева - председател на Апелативен съд – Варна, Илия Пачолов и Мара Христова - заместник-председатели и съдиите Румяна Пантелеева, Магдалена Недева и Пенка Христова.

Проверката е част от традиционните ревизии, които Апелативен съд – Варна, прави в края на годината на окръжните съдилища в апелативния район. Проследява се образуването, разпределението и насрочването на делата, спазването на случайния принцип на разпределението им, подготовката на делата за заседание, причини за отлагането, спазването на сроковете за изготвяне на съдебни актове и т.н.

Пресцентърът на Окръжен съд – Добрич, припомня, че при извършената от Апелативен съд – Варна, в края на 2011 г. ревизия на дейността му, бе дадена много добра оценка за организацията по образуването и разпределението на наказателните дела, подготовката им за съдебни заседания и спазването на сроковете за изготвяне на съдебните актове. Оценката за работата на съдиите от гражданското отделение на Окръжен съд – Добрич, бе отлична, а за търговското правораздаване бе отчетено, че е постигнало по-голяма бързина и ефективност в сравнение с предходната година.

10.12.2012 г. Пресслужба Добрички окръжен съд

 


Сходни връзки

Годишна проверка на делата в Окръжен съд – Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди