изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:56 EET
Спират „Великолепният век” със закон    
По света Хитовият сериал „Великолепният век” продължава да буни духовете в съседна Турция. Излъчването на сериала вероятно ще бъде преустановено в южната ни съседка от Нова година. Новината разгласиха депутати от управляващата Партия на справедливостта и развитието пред турските медии. По предложение на народните представители е внесен законопроект да се преустанови излъчването на „Великолепният век” в Турция.


 В южната ни съседка сериалът буквално раздели обществото на две. Хиляди зрители се обявиха против спирането на сериала. Историята бележи невероятен рейтинг и феновете искат да видят финалния епизод.
 Скандалът избухна след като самият турски премиер горещо разкритикува „Великолепният век”. „Ние не познаваме такъв султан Сюлейман. Тридесет години от живота на този държавник са преминали на гърба на коня, а не в двореца при жените му, както е показано на екрана” – заяви Ердоган.
 В България „Великолепният век” също се радва на огромен успех, засенчвайки дори хитове като „Пепел от рози” например. http://uteha.bg
 


Сходни връзки

Спират „Великолепният век” със закон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди