изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:33 EET
ВОЛЕЙБОЛЕН ПРАЗНИК СТЯГАТ В ДОБРИЧ    
СпортУникален волейболен празник, в който родители и приятели на волейбола, ще се насладят на играта и усмивките на всички състезатели в клуб Добруджа 07, ще се проведе в Добрич.

Инициативата е на треньорката Милена Маринова, която е сестра на известната националка в близкото минало Нели Маринова-Нешич - съпруга на екстреньора на дамския ни национален тим и настоящ наставник на мъжкия отбор на Галатасарай - Драган Нешич.  Младата и чаровна треньорка, която през последните години натрупа безценен опит в Италия, промени лицето на дамското направление в столицата на Златна Добруджа, като накара десетки момичета да заобичат прекрасната игра. Идеята й за волейболния празник веднага е била подкрепена от колегите й, които със своята работа също възродиха интереса към волейболната игра. "Искаме това да бъде нашият подарък към всички състезатели, като си подарим този прекрасен ден в навечерието на Коледно-новогодишните празници. Искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашите родители и спомоществуватели, които ни подкрепят по тежкия път на спорта. Искаме да покажем и че спорта може да бъде и забавление, като с 3-часово шоу създадем много настроение и най-вече да покажем на всички защо сме в залата", заяви пред репортер на НДТ Милена Маринова. Волейболният празник ще се проведе на 13 декември от 18 часа в зала УСШ в градския парк в Добрич. Входът ще бъде безплатен за всички приятели на волейбола. Гости във волейболния спектакъл ще бъдат възпитаниците на Севдалина Мавродиева от ЗТО Алексия, а за всички присъстващи ще има и специална томбола. Най-малкият участник ще бъде на 6 години, а участие в празника ще вземат и мъжете на Добруджа 07. 


 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛЕН ПРАЗНИК СТЯГАТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.43 секунди