изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:19 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.12.2012 /ВИДЕО/    
Времето

През нощта дъждът в Североизточна България ще премине в сняг, но от юг-югозапад валежите ще започнат да спират, а облачността да се разкъсва. Ще се усили вятърът от запад-северозапад и с него в страната ще започне да нахлува студен въздух. В Лудогорието и Добруджа ще има снежни виелици и навявания. Сутрешните температури ще бъдат между минус 6° и минус 1°, по морския бряг 0-2°. Утре времето над страната ще бъде студено и ветровито.

По заснежените улици в Добрич2012 03 Lorena Herrera CzechБалчик2011 08 Julia Novoselskaya UkrainaБалчик 29.01.2012 Снимка: Йоанна Дукова



Сутринта все още в североизточните райони ще има превалявания от сняг, които до обяд ще спрат. Облачността от юг ще се разкъсва и намалява, до края на деня над по-голямата част от страната до слънчево време. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури, в повечето места, между минус 2° и 3°, в София около минус 2°.

Атмосферното налягане сутринта ще бъде значително по-ниско от средното за месеца и през деня ще се повишава.

В планините облачността също ще намалее, но преди обяд на места все още е възможно да превалява слаб сняг. Ще духа силен и бурен вятър от запад-северозапад с който ще нахлува студен въздух. Дневна температура на 1200 метра около минус 6°, на 2000 метра минус 12°.

По Черноморието облачността ще намалее, но ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максимални температури между 2 и 4°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Христо Христов

Басков Повали - СНЕГОМ БЕЛЫМ БЕЛЫМ


 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.12.2012 /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди