изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:41 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани три криминални престъпления.

- На 11 декември в 9:15 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за взломна кражба от частен имот по улица „Калиакра” в град Добрич. Установено е, че за времето от 08:15 часа до 09:00 часа на същата дата, неизвестен извършител, чрез взлом на входна врата е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на лаптоп и GPS навигация. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 11 декември в 09:00 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба в село Черна, община Добричка. Установено е, че вечерта на 10 срещу 11 декември, неизвестен извършител прониква през незаключена врата в стопански двор и извършва кражба на два броя дребен рогат добитък (овце) и 6 броя бали с люцерна. След проведени оперативно издирвателни мероприятия на служители от Второ РУП Добрич, е установен и задържан извършителя. Със полицейска заповед за срок от 24 часа е задържан М.Т. (23г.) от село Лясково, община Добричка. Вещите обект на кражбата са върнати на собственика. Образувано е досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 42 акта и 32 фиша за констатираните от тях нарушения.

 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.
- На 11 декември в 7:45 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за възникнал пожар в необитаема къща в село Люляково, община Генерал Тошево. Пожарът е загасен от служители на РСПБЗН в град Генерал Тошево. При извършения оглед е установено, че неизвестен извършител чрез взлом  е проникнал в къщата. По първоначална информация, при опит да освети помещението с цел извършване на кражба, е причинил пожар по непредпазливост. Изгорели са част от дрехите складирани в една от стаите на имота. Работата по случая продължава.

12.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди