изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:43 EET
Порталът на маите донесе бейби бум преди Края на света    
Новини Момиченце, което тежи близо 5 кг, проплака вчера в столичния Майчин дом. "Много съм щастлива, че родих първата си рожба на този специален ден", призна радостната майка след операцията. Столичанката е решила да кръсти щерка си Рая. Според маите денят, който има трикратно повторение на числото 12, е порта към по-високи измерения. Нумеролози твърдят, че родените на 12-о число са амбициозни и упорити и винаги успяват да постигнат целите си с дипломация и такт.


12 бебета се появиха на бял свят вчера до 14 ч в Майчин дом, две от които близначета. Първа девойка проплака в столицата половин час след полунощ на 12 декември. 15 бебета се появиха до ранния следобед в "Св. София", в "Шейново" - 5, в "Токуда" - 2.

В навечерието на Коледа най-честите имена са Христо, Христина и Мария, разказаха лекари. Момиченца проплакаха в първите часове на 12 декември и в Хасково и Кърджали. Девойката с манекенски размери зарадва още в 10 ч сутринта лекарите в родилното отделение на болница "Хигия" в Хасково. Малката красавица е първата рожба на Цветомира Цветанова и Стайко Стайков и ще носи името Петя, съобщава в. “Стандарт”.

Те са очаквали рожбата си точно по Нова година. "Да е здрава и да носи през живота си този късмет от късметлийската дата, на която в крайна сметка се роди", пожела за рожбата си Цветомира. Освен Петя още две бебета направиха родителите си щастливи в Хасково вчера. Момиченце е първото бебе, което проплака и в болницата в Кърджали пет минути след полунощ на сакралната дата.

През днешния ден са се появили на бял свят и още 4 момченца. "Ражданията бяха нормални и бебетата са добре", съобщи акушерката Атанаска Андреева. Майките вярват, че 12.12.2012 ще носи късмет на рожбите им. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Порталът на маите донесе бейби бум преди Края на света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди