изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани седем криминални престъпления.

- На 12 декември в 13:20 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата на жилището и е извършил кражба на сума пари. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 12 декември в 13:50 часа в РУП Каварна е получено съобщение за кражба от стопански двор на територията на село Свети Никола, община Каварна. Установено е, че чрез взлом на врата, е проникнато в хале. По данни на тъжителя е извършена кражба на 210 метра медни електрически проводници. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
- На 12 декември при СПО на територията на град Балчик, е извършена проверка на товарен микробус, предназначен за разносна търговия на хранителни стоки. В хода на проверката в товарния отсек на МПС са открити и иззети 3000 къса цигари без акцизен бандерол от марката „Bohemi”. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Балчик.
- На същата дата при СПО на територията на РУП Тервел, е извършена проверка на магазин за хранителни стоки. В хода на проверката в складовото помещение са открити 400 къса цигари без акцизен бандерол от марките „Bohemi” и „Corsair”. Цигарите са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава.
- На 12 декември в село Кардам, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено, че с МПС се извозват около 1м3 дърва за огрев, без контролна горска марка и документ доказващ произхода им. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство по описа на РУП Генерал Тошево.
- На 12 декември след проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителя на пожар в необитаема къща в село Люляково, община Генерал Тошево. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево е задържан Т.Р. (26г.) от село Люляково. Работата по случая продължава.

Контролните органи са съставили 20 акта и 26 фиша за констатираните от тях нарушения.

 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби.

13.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди