изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:50 EEST
Изгорелият бутик в Благоевград бил взривен    
НовиниМагазинът за дрехи, който изгоря в центъра на Благоевград, е бил взривен. Всичката стока е изпепелена, засегнати са и съседни търговски обекти, както и етаж от жилищна кооперация, под която се намира магазинът. Както съобщи БЛИЦ по-рано, Дръзкото нападение е станало тази сутрин, часове преди посещението на вътрешния министър Цветан Цветанов в града.

Продавачка от близка будка за цигари е чула силен гръм някъде около 3,00 часа след полунощ. Следват пламъци. Жената видяла съмнителен мъж, който бяга и се скрива в съседната уличка. "Беше страшно. Видях човека, който бяга, гърба му видях, нищо друго”, разказа тя пред bTV.

Магазинът с площ около 50 квадрата е унищожен напълно. Днес продавачките от съседните обекти констатираха щетите. "Счупена витрина, климатик, обувки, това е засега. Нищо повече не знам”, каза една от служителките. Засегнати са и апартаментите, намиращи се над магазина.

"Пламъците стигаха до моя етаж. Всички стъкла са счупени", каза Димитър Терзийски от блока. Хората са успели да избягат навреме, пострадали няма. От полицията в Благоевград отказват информация по случая.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изгорелият бутик в Благоевград бил взривен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди