изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:40 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" - С НАГРАДИ ОТ КОНКУРС ЗА ЕСЕ    
Култура

Двама възпитаници на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски" спечелиха награди от конкурса за есе по музикално-танцов филм "Това е България". Конкурсът бе за ученици, които се обучават в паралелки с изучаване на хореография и бе обявен от сдружение "Майка България" по повод 1 ноември - Деня на народните будители.



В надпреварата участваха десетки ученици от над 20 училища в страната, съобщават организаторите. По думите им, комисията, оценяваща есетата, е останала възхитена от творбите и е решила да награди 11 деца вместо първоначално предвидените 3 - за първо, второ и трето място. Първа награда - таблет, бележник-органайзер на Второ Българско Възраждане и грамота за отлично представяне е присъдена на Гергана Гичева – 11 "б" клас на СОУ ”Св. Климент Охридски”. Възпитаничка на училището по изкуствата е класирана на второ място. Това е Ани Димитрова – 11 "а" клас. Нейните награди са електронна книга, бележник-органайзер на Второ Българско Възраждане и грамота за отлично представяне.

"Горди сме с нашите талантливи деца!", споделят от СОУ "Свети Климент Охридски". НДТ

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" - С НАГРАДИ ОТ КОНКУРС ЗА ЕСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди