изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:23 EEST
Пирамиди в България са строени от ИЗВЪНЗЕМНИ! /ВИДЕО/    
Забележителности Само преди седмица екип археолози са посетили най-голямата пирамида на Балканите – тази на Слънцето, която датира отпреди 24 000 години

Сензационно разкритие направиха учени археолози. Те твърдят, че най-голямата и най-древната пирамида се намира не в Долината на владетелите в Египет, а на Балканите. Тя е разположена точно на мястото, където се смята, че е зародена първата богомилска държава, разкри Асен Асенов, водещ на окултното предаване „Последни дни” за „Бесове”, цитиран от БЛИЦ.
 
Тази революционна находка е била открита край град Високо в Босна. За нейния произход експертите предполагат, че е дело на извънземни пришълци, тъй като тя е направена от материали, които са били непознати за човечеството по това време. Подобни пирамиди са били открити и в България, заяви категорично Асенов.
 
Експедиция от бургаски учени само преди една седмица посети уникалната пирамида във Високо. 50 души посетиха археологическия парк „Босненската долина на пирамидите”, за да зърнат това чудо, за каквото се приема пирамидата на Слънцето.
 
Тя е три пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида в Египет и е открита от американския инженер-геолог и археолог Семир Османагич през 2005 г. Пръв той разкрива необичайната геометрия на хълма до селището Високо, тъй като пирамидата е била под пръстта. И наистина, когато изкопните работи приключват, пред очите на всички се появява идеално правилна четириъгълна пирамида.
 
Асенов потвърди, че подобно епохално археологическо откритие ще доведе до пренаписване на историята на човечеството на Земята. Какви са доказателствата, че именно извънземните пришълци са построили това уникално съоръжение, ще научим в събота и неделя, когато в Бургас ще бъде организирана предколедна среща-семинар, на която ще се разисква в детайли тази тема. Тогава ще бъдат оповестени факти, които ще преобърнат схващанията ни за света завинаги.
http://www.chudesa.net

СТОБСКИТЕ ПИРАМИДИ В РИЛА

 


Сходни връзки

Пирамиди в България са строени от ИЗВЪНЗЕМНИ! /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди