изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:04 EEST
Златарят Шенко изгърмял с 5 кила злато при обира в Столипиново    
НовиниЗлатарят Шенко е жертвата на ювелирната бандитска акция от тази сутрин, за която съобщи БЛИЦ. Един от най-известните бижутери на Столипиново се раздели с над 4 килограма злато след серия зловещи ритници и опряно на челото дуло на пушка помпа. Нападателите издебнали Шенко в мига, в който той търсел ключовете за ателието си в сърцето на ромското гето.

Маскираните били общо четирима, двама охранявали района, а другите двама респектирали жертвата си и прибрали бижутата, пише "Под тепето".

Плячката им, по изчисления на златари, е за над 200 хиляди лева. Без никакво съмнение маскираните гангстери са супер професионалисти.

По всичко личи, че Шенко е наблюдаван дълго преди организирането на удара. Нападателите са изучили детайлно навиците на златаря. Знаели са кога отваря ателието си, колко стока носи със себе си, доколко е бдителен в района, в който всички го познават.

Очевидци разказват, че авторите на зрелищния обир днес в Пловдив носели маски „на черти” като за Хелоуин. В махалата се носи слух, че престъпниците са прибрали 5 килограма злато. Според криминалисти откраднатите бижута обаче са около 4 кг. Шенко се занимава със златарство от 7-8 години. Има и магазин за мебели, който дава под наем, обясняват негови съседи в „Столипиново”./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Златарят Шенко изгърмял с 5 кила злато при обира в Столипиново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди