изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:54 EET
ДОБРУДЖА 07 ПЕЧЕЛИ СЛУЖЕБНО МАЧА СИ С МИНЬОР    
Спорт

Волейболистите на Миньор няма да пътуват до Добрич за съботната среща от осмия кръг на Висшата лига с лидера Добруджа 07, съобщи пред репортер на НДТ треньорът на перничани Румен Златанов. Вчера той е информирал федерацията, че тима няма да се яви за мача, тъй като разполага само с шестима здрави волейболисти - толкова са се явили на тренировката снощи. Останалите са болни или контузени, а на всичкото отгоре и финансовото състояние на клуба не е добро.



 

"Предполагам, че ще загубим служебно с 3-0 гейма, но за нас това няма значение. В последния кръг посрещаме Ябланица, ще изиграем двубоя си, а след това ще излезем в почивка за празниците. Надявам се през зимата да намерим пари, за да можем да продължи да функционира клуба", заяви Златанов. Потърсихме за коментар наставника на Добруджа 07 Георги Петров, който потвърди, че срещата няма да се състои и отбора със сигурност печели служебно с 3-0 гейма, а в отделните геймове резултата е 25-0. Той изрази съжаление, че до мача от последния кръг с прекия съперник за върха Дунав ще се събере голяма 3-седмична пауза без срещи.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ПЕЧЕЛИ СЛУЖЕБНО МАЧА СИ С МИНЬОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди