изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:45 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани четири криминални престъпления.

- На 13 декември в град Добрич по улица „Каменица”, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено”. В хода на проверката е намерена суха тревна маса, около 7 грама, реагираща на наркотичното вещество – канабис. Със заповед за 24 часа в Първо РУП Добрич са задържани водача на МПС, С.К. (27г.) и возещия се в автомобила Т.Й. (31г.) и двамата криминално проявени. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.
- НА 13 декември в село Карапелит, община Добричка при провеждане на специализирана полицейска операция на служители на Второ РУП Добрич и служители на митническо бюро Добрич е извършена проверка на М.С. (41г.). В хода на проверката в 41-годишния мъж са открити 600 къса цигари без акцизен бандерол от марките „TORO”, “VIKTORI” и “MM”. Цигарите са иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.
- На 13 декември в 23:35 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за извършен грабеж от частен дом в град Генерал Тошево. В хода на работа е установено, че неизвестен извършител е разбил входната врата на жилището. Чрез използване на физическа сила и заплахи е поискал всички налични пари от живущите в жилището жени на 91 и 83 години. Малко по-късно жените предават плик със съдържащите се в него купони за хляб. Оперативно издирвателните мероприятия за разкриване на извършителя на деянието продължават. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Генерал Тошево.

Контролните органи са съставили 37 акта и 21 фиша за констатираните от тях нарушения.
 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани два пожара.
- На 13 декември в 17:32 часа, в ОУПБЗН е получено съобщение за пожар в село Божурово, община Добричка. Вследствие на небрежност при боравене  с открит огън са унищожени 30 бали фураж.

14.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди