изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:30 EEST
Излекувайте болките в гърлото с рецептите на Петър Дънов    
Здраве Студеното време навън ни носи много настинки, грип и различни “екстри”, които са типични за зимата. Ако вече ви боли гърло, ви предлагаме няколко изпитани рецепти от учителя Петър Дънов, които ще облекчат силните и неприятни билки в гърлото и ще ви донесат облекчение.

Оставете 100 мл вода да заври, след което сипете в нея една супена лъжица ленено семе. Запарвате няколко секунди и сваляте от огъня. След като изстине се прецежда и към нея се добавят малка бучка краве масло и 1 супена лъжица сок от маг­даноз. Всичко това се разбърква и се разстила върху марля, след което се убива около гърлото. Процедура­та се повтаря, докато налепите от ангината или гнойта от сливиците изчезнат.

Кромидият лук е великолепно ле­карство за лечение на ангината. Той съдържа етерично масло, каротин, витамин С, В, В2, В5, фитонциди, органична киселина и др. Лечението става със сок от лука, като 3-4 пъти на ден се изпива по 1 чаена лъжичка.

Още при първите симптоми на ангина, се прави баня на краката, като постепенно се повишава температурата на водата. След два часа процедурате се повтаря. Ако се чув­ствате зле, трябва да направите обтриване на тялото.

Най-лесният, безболезнен и евтин начин е използването на нишадър. С пръст топвате в пликчето с ни­шадър и 2-3 пъти на ден намазвате дълбоко езика и гърлото. Излекува­нето става много бързо без използ­ването на други лекарства.

http://bilka.info

 


Сходни връзки

Излекувайте болките в гърлото с рецептите на Петър Дънов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди