изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:22 EEST
Осъмнахме с четири отрицателни температурни рекорда    
Времето Четири отрицателни температурни рекорда са измерени тази сутрин, съобщиха от НИМХ. Най-студено е било в Казанлък с температура от - 14, 8 градуса. В Кюстендил са измерени - 14,6 градуса, в Монтана рекордната температура днес е - 12 градуса и в Свищов - минус 10 градуса. В София е измерена температура от - 11 градуса, но това не е рекорд, отбелязва БГНЕС.


Жълт код е обявен в 12 области на Западна, Северозападна и Северна България заради опасно ниски температури. Кодът е в сила за областите София-град, София-област, Пернишка, Кюстендилска, Видинска, Монтанска, Врачанска, Плевенска, Ловешка, Габровска, Великотърновска и Търговищка. Сутринта ще бъде твърде студено в областите с жълт код, с минимални температури между -10 и -15 градуса. За останалата част от страната обявеният код е зелен.
 
От запад облачността ще се увеличи - ще е разкъсана, значителна след обяд над западните райони, където на места привечер е възможно да превали слаб сняг. Минималните температури ще са ниски - между минус 5° и минус 10°, в западната половина на Дунавската равнина и затворените котловини до минус 15°- минус 16°. Там ще има и мъгли. Максималните температури в повечето места ще са между минус 3° и 2°, в Югоизточна България и по Черноморието до около 5-6°.
 
Времето е потенциално опасно, предупреждават от НИМХ. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. http://dariknews.bg

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.12.2012

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 14-ти – 20-ти декември 2012 г.

 


Сходни връзки

Осъмнахме с четири отрицателни температурни рекорда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди