изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:09 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани шест криминални престъпления.

- На 14 декември в 09:15 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за взломна кражба от частен имот в село Победа. Установено е, че неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, туристически газови бутилки и електрически инструменти. Образувано е досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

Служители на РУП Генерал Тошево задържаха извършителите на две взломни кражби.
- На 14 декември в 4:05 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за взломна кражба на зимнина от избено помещение на територията на град Генерал Тошево.
На същата дата в 11:00 часа се тъжи 82 годишен жител на град  Генерал Тошево. По данни на тъжителя, неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в стопанска постройка на територията на град Генерал Тошево и е извършил кражба на меден казан за изваряване на ракия, електрически и ръчни инструменти. От проведените оперативно издирвателни мероприятия са установени извършителите на взломната кражба от избеното помещение. Със полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево са задържани криминално проявения С.С. (38г.) от село Присад, осъждан десет пъти и Е.А. (30г.) от град Генерал Тошево. В хода на работа е установено, че С.С. от село Присад в съучастие с Р.А. (26г.) от град Генерал Тошево са съпричастни към взломната кражба от стопанския двор на територията на град Генерал Тошево. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност продължава.

Контролните органи са съставили 27 акта и 37 фиша за констатираните от тях нарушения.
- На 14 декември в 21:50 часа, по улица „Трети Март” в град Генерал Тошево, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от И.Н. (47г.) от град Генерал Тошево. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,20 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево е задържан водача на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- На 15 декември в 02:00 часа, по улица „Вардар” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация, управляван от Т.В. (28г.) от град Добрич. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,28 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан водача на МПС. Образувано е бързо полицейско производство.
- На 15 декември в 05:20 часа, по улица „Никола Петков”, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Джип”, управляван от Ц.П. (26г.)  от град Добрич. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,87 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан водача на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.

15.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-15 @ 19:50 EET
Тошевският с 3,20 промила да му се забрани да кара

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди