изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:18 EEST
Директор на училищен стол е простреляният в Пловдив    
НовиниПростреляният тази сутрин в Пловдив мъж е директор на училищен стол „Васил Левски”. Той е с безупречна репутация, няма данни да е замесен с хора от криминалния контингент, семеен е, има две деца, научи БЛИЦ.

Стрелбата не е заради любовен триъгълник, нито пък има борчове към банки или частни лица и затова мистерията около простреляния е пълна, коментираха от полицията.

Работи се по версията за възможна грешка. Както БЛИЦ съобщи, че тази сутрин около 6.30 часа маскирани простреляха пред входа на блока, в който живее 44-годишния мъж от квартал „Кършияка”.

Директорът на столовата е отивал на работа. По първоначални данни семейството не е получавало заплахи, изключва се и вероятността пострадалият да е бил нападнат във връзка с работата си.

Жертвата не е обрана. Мъжът е улучен в китката, в болница е, няма опасност за живота му. Пловдивските ченгета са на крак, до момента извършителите не са заловени.

Кристина ИВАНОВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Директор на училищен стол е простреляният в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди