изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:18 EET
Наша миска стана общинарка във Франция    
Мис & Мистър

Родната красавица Ана Иванова стана общинарка във Франция. Тя е носителка на титлите "Мисис България" и "Мисис Europe Union 2009", но сега смени модния подиум с място в общинския съвет на малкото градче Босолей, разположено на Френската Ривиера.

Ана Иванова стана общинарка във Франция. Тя е носителка на титлите "Мисис България" и "Мисис Europe Union 2009"Ана Иванова стана общинарка във Франция. Тя е носителка на титлите "Мисис България" и "Мисис Europe Union 2009"Ана Иванова стана общинарка във Франция. Тя е носителка на титлите "Мисис България" и "Мисис Europe Union 2009"Ана Иванова стана общинарка във Франция. Тя е носителка на титлите "Мисис България" и "Мисис Europe Union 2009"



От няколко години Ана Иванова е член на Социалистическата партия на Франсоа Оланд. Апетитната хубавица си извоювала поста на асистент към кметството благодарение на солидното си образование. Тя е дипломиран политолог и владее отлично четири езика освен българския - руски, английски, френски и сръбски. В момента учи второ висше публична администрация. http://www.blitz.bg

 

Българка от Монако с евронаграда за хубост

Гмеж от девици на Мисис България

Трифон Иванов избра ”Мис Черноморска перла”

 

Коя е Ана Иванова и защо сервира злато на шейхове в Монако?!

Българка е сред основните организатори на Яхтеното шоу в Монако
 
„Мисис България Вселена” Ана Иванова е отговорна за коктейлните партита през трите дни на изложението през септември
 
Варненката Ана Иванова, която през 2008-ма беше провъзгласена за „Мисис България Вселена”,  а през 2009-та грабна титалата „Мисис Вселена Европейски Съюз”, живее от 5 години на Лазурния бряг и е дясната ръка на кмета на Босолей /предградие на Монако/ – Жерар Спинели.
 
Красивата българка е не само изключителен пример за успял сънародник в чужбина, но и впечатлява с рядка скромност. 32-годишната Ана е политолог по образование и майка на близначките Валерия и Доротея /на 6 г/. Като собственик на модна агенция Butterfly и асоциация Fashion Butterfly, Иванова е ексклузивен притежател на лицензиите за всички конкурси за красота във Франция – „Mini Princess&Prince”, „Miss Mama Noel”, “Miss Monte Carlo”. Освен това изящната дама е основен инициатор на всички модни дефилета в Монте Карло, а тази година нейната агенция спечели конкурса да организира коктейлните партита през трите вечери на най-голямото събитие на годината на Лазурния бряг – „Яхт Шоу Монако”.
 
Сред официалните гости на яхтеното изложение, което ще се състои от 22-ри до 25-ти септември в Монте Карло, ще бъдат принцът на Абу Даби – Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахян, престолонаследникът на Монако – принц Албер II, неговата леля – принцеса Антоанета, графиня На талия Брембати, представители на френския и световен елит.
 
И на трите партита задължителен елемент ще бъдат модните дефилета. През една от вечерите ще бъде промотирано луксозното шампанско Monte Carlo-L’onda Dorata, чиято цена за бутилка достига 10 000 евро, издава Ана Иванова. Високата стойност на пенливата течност е заради златните мехурчета, които я съставят и които са гаранция за вечна младост. Златото съвсем не е нова мания на богатите, споделя Ана, в древните култури благородният метал е бил привилегия само за елита, защото се смятало, че консумацията му води до безсмъртие.
 
Освен шампанско с танцуващи златни частици, на котейлните вечери в Монте Карло ще се сервира шоколад и сьомга, поръсени със злато. Категорично дрес кодът на яхт шоуто тази година ще бъде златистото. Златото е и сред водещите нюанси на изложбата, посветена на Мерилин Монро, с автор италианката Патриция Руджеро.
 
В момента Ана Иванова е на ваканция в България преди големия есенен старт от ангажименти, които й предстоят в Монако. Тя е един от най-предпочитаните модели на модна агенция Elite Model’s Agency, с която има договор. Неотдавна засне фотосесия с есенно-зимната колекция на дамската марка Morgan, а през октомври ще лети до Барселона, за да заснеме и визиите за пролетно-летния каталог. http://www.ekrana.info

 


Сходни връзки

Наша миска стана общинарка във Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди