изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:04 EET
НОВОПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ В СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ ПОЛУЧИХА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК    
СпортКоледен подарък – спортна екипировка, от министерството на физическото възпитание и спорта, получиха всички новоприети ученици в спортното училище „Георги Стойков Раковски” в Добрич, научи репортер на НДТ от директора на школото за шампиони Николай Дяков.

 Екипировка получиха и състезателите, които ще имат зимен лагер от 25 януари до 5 февруари 2013 г.
Подготовката ще се проведе в националния спортен комплекс „Спорт палас” на Златни пясъци. „Базата предлага идеални условия. Там ще тренират 65 ученици, занимаващи се с хандбал, лека атлетика, художествена гимнастика и футбол. Заниманията ще бъдат водени от техните лични наставници. На място в Добрич ще се подготвят щангисти, борци, боксьори и колоездачи”, заяви Дяков.
Вчера той е имал среща с бившия си възпитаник във ФК Добруджа Светослав Петров, който е и кадър на учебното заведение. Двамата вече в качеството си на директор на школото и изпълнителен директор на клуба са си поставили за цел да бъде подобрен синхрона на работа. „Идеята е талантливите деца по футбол от Добрич и региона да насочат своето обучение в училището, което единстено дава давъзможност за пълноценни тренировки и образование. Базата ни беше реновирана, а днес реализираме и много нови неща, които отговарят за модерна подготовка”, добави за CenterSport.org Дяков, който допълни, че освен Светльо Петров, училището са завършили и много състезатели, които днес са се завърнали като преподаватели. Сред тях на щат са треньорите по футбол Атанас Георгиев и Димитър Василев.
 


Сходни връзки

НОВОПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ В СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ ПОЛУЧИХА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди