изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:37 EET
Скандалният гларус Иван Величков: Познавам няколко мъже, които са спали с Черната Златка    
Интервюта

Наричат Иван Величков „най-младият гларус в България”, защото е само на 24 години. Бургазлията определя себе си като човек с фриволно поведение, позитивна и освободена личност. Или както казва: “Обичам да не му пука за нищо и да си живея живота с кеф”.



 Освен с мадами Иван се занимава с онлайн-търговия, мулти-левъл маркетинг и други сложно звучащи неща. Звездата на топ гларуса изгрява в предаването „Споделено с Камелия” преди повече от една година, където той блесва с разкрепостените си сексуални истории и с неприличните си предложения към фолкзвездата водеща.

Иван сам пожела да разкаже единствено пред нашия репортер Сесил как се чувства един морски гларус през зимата, както и да коментира без задръжки някои от най-актуалните български „звезди”, като въобще не им спестява истината.


- Иване, преди повече от една година ми беше споделил, че попфолк певицата Камелия е най-голямата ти еротична мечта. Продължаваш ли и сега да свързваш твоите “мокри” фантазии с нея?
- Да, с нея и с много други. Имам си и нови фаворитки! Иначе тя си е „вечна”!

- Тогава ти сподели в ефир мечтата си, но тя не беше излъчена впоследствие - можеш ли да припомниш?
- Да, казах и че искам да шмъркам кока от клитора на Камелия!

- Само че нея я прецакаха и махнаха от ефир за сметка на „отчаяната съпруга” Вихра, която вече не е и съпруга. Хвана ли те яд на нея?
- Ами явно този „парашутист”

Вихра се е развихрила, където трябва, за да я сложат на мястото на Камелия

А по мое скромно мнение, тя е прекалено смешна, неопитна и неможеща за тв водеща. Стана известна с това, че са й изневерили.

- Иване, ти си супер скандален тип. Не си ли искал да се пробваш в „Биг брадър”? Наскоро имаше конкурс за фен на предаването, който да „влезе” в Къщата?
- Минавало ми е през акъла, но нямам време.

- Хареса ли си вече някоя от жените от „ВИП брадър” или пък сега от настоящия „Биг брадър All Star”?
- Определено Лили! Много женствена, красива… уникална е!

- Ето например Златка Димитрова (Черната Златка), е твоя градска от Бургас - познаваш ли я лично? Ако не - имаш ли желание да се запознаеш с нея и какво мислиш за нея, привлича ли те?
- Мариана Попова във „ВИП брадър” много добре я определи каква е: „Бургаски миндил”!
Златка каза, че не знае какво означава думата. За да й бъда полезен, ще й поясня: „миндил” от турски означава носна кърпа. И точно тя да се прави на „не такава”, е много смешно, защото аз лично познавам мъже от Бургас, които са били интимни с нея, и те определено не са от „сериозните й „само” 3 връзки”

- Продължаваш ли да не харесваш Николета Лозанова и защо, преди време беше казал за нея нещо много неприлично даже невъзпитано?
- Много ми е смешна и ще продължава да бъде така и занапред - цялата тази мания да е известна, да плаща, за да пишат за нея, да се натрапва на хората, да се мисли за някоя, която не е! Жалко за мъжа й, предната му жена Алисия изглеждаше доста по-качествена. Аз съм сигурен, че Валери дойде ли да играе във „А” група, и това ще е краят на брака им.

- Я ми кажи като печен “гларус” - по време на летния сезон или през зимата се „забиват” повече бройки?
- Няма определен сезон - всичко е въпрос на нагласа и настроение. И най-вече на финанси...

- Най-нестандартната ти морска история от това лято?
- За това лято нямам какво да кажа, защото вече от над година имам сериозна връзка.

- Тогава да ни разкажеш по-перверзна твоя зимна „минала” история?
- Преди 2 години имахме много интересен случай. Аз, един мой близък приятел и 4 приятелки, с които имам снимки в нас… беше доста забавна шестица…

- Кой е твоят коронен номер в леглото?
- В общи линии

обичам оралната любов

и от опит и мнения съм стигнал до заключението, че я правя доста добре. Като цяло има три неща, който мога да правя добре, и това е едно от тях.

- Обичаш „тройките”. Осъществи ли вече твоята отдавнашна мечта да го направиш с двете сестри от София или пък с някои други сексуално разкрепостени девойки?
- Сестрите са минало. Аз имам немалък опит с „тройките.” Правил съм 7 на брой „тройки” досега.. Истински добрият секс се получава между двама човека, от 3 нагоре е само за шоуто...

Интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Скандалният гларус Иван Величков: Познавам няколко мъже, които са спали с Черната Златка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди