изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:02 EEST
СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТБЕЛЯЗВАТ КРАЯ НА СВЕТА С КОРЕЙСКИ ТАНЦ    
Любопитно

Академичният състав на Висше училище Международен колеж организира превърналото се в традиция преподавателско парти с много актуална тема –„Края на света“ /The End of the World - “Last” Teachers’ party/.

Преподавателите ще се превъплътят в характерни образи, свързани с различните предсказания за настъпването на края на света.



 Всички, преоблечени като маи, индианци, извънземни, метеорити ще сервират ястия и напитки на студентите и ще ги забавляват. Менюто ще включва ястия със следните наименования – Армагедон, Метеорит и След утрешния ден /The Day after Tomorrow/.

Купонът ще бъде открит с танц под звуците на “Гангнам стайл” /„Gangnam style“/, изпълнен от преподаватели и административен състав на ВУМК, а по-късно те ще покажат и гласовите си възможности с изпълнението на  песента “Тhe Final Countdown”.

Специално за студентите са организирани много забавни и закачливи игри, сред които са танц с преподаватели, викторини и други, като победителите ще бъдат наградени с комплект за оцеляване, съдържащ вещи от първа необходимост.

За настроението на гостите ще се погрижат Тени Омеде, студент в магистърската програма на ВУМК и Илай, ученик в ПГТ „П. К. Яворов“ Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТБЕЛЯЗВАТ КРАЯ НА СВЕТА С КОРЕЙСКИ ТАНЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди