изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:17 EEST
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ    
Новини Виелицата парализира комуникациите в Добрич. Почти всички таксиметрови фирми не работят. Основните пътни артерии се почистват, но практически по тях почти няма автомобилен трафик, тъй като автомобилите не могат да излязат от малките улици и гаражите.

Изключителни проблеми имат спедиторските фирми. В града не са пристигнали и не се очакват да пристигнат поне в близките часове нито столичните, нито регионалните издания. Само тук-там  се почистват тротоари, а и направените проходи бързо се затрупват. Много от децата бяха спрени от родителите си да отидат на училище, тъй като бе невъзможно по-малките да бъдат извозени с личните автомобили. Градът е замрял под снега, имащите все още работа правят огромни усилия да се доберат до работните си места, за да не бъдат уволнени от недобросъветстни работодатели. На изолирани места има проблеми с интернет и кабелните телевизии. Разпространението на пощата практически е невъзможно.

 


Сходни връзки

ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 10:15 EET
Ако бяха започнали още от вчера почистването то нямаше да е така.Щели да почистват след като спре снеговалежа дрън дрън след дъжд качулка всичката ни работа е такава от зад на пред
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 11:03 EET
Улиците в града трябва да се чистят денонощно, на в 7 часа да минава един снегорин с почти вдигнато гребло и да прави пътека само по две -три улици в града. Защо плащаме всички измислени занъци, винетки и прочие - за да не можем да отидем на работа. КМЕТИЦАТА ДА НЕ СПИ И ДА ВДИГНЕ НА КРАК ВСИЧКИ МИХЛЮЗИ И ДА ПОЧИСТЯТ  ТРАДА!!!!!
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 11:08 EET
Ti pyk nakyde si trygnal be muhlo?
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 11:55 EET
Всеки си има работа и ангажименти. Не е мухлю този които си върши работата съвестно!!!! не може само няколко коли да чистят из града - та то колко град сме . Не може да плащаме данъци и да стоим в снега. да много съм набрала, защото не можем да си излезем от домовете. подавахме на ново декларации за имотни състояния и това с какви "екстри" са , за какво?- да ни дигнат още повече даъците. Да говоря специално за района на ДЗС - пътя за Кобаклака - с. Одринци. Не може да ми дигат данък недвижим имот и данък смет и битови отпадъци от 800 лв. на 3500, а да сме с 1 контейнер за боклук, който се обслужва 1 седмично и да не можем да стигнем до работните си места заради снега. Да, не е почистено. Сняг - сняг и пак сняг. Къде са общенските коли ?????????? за днес видях 2 и то с дигнати гребла. аплодисменти.............. браво.
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 16:46 EET
Ей хора не разбирате ли,че докато не спре навяването и да се почиства е безсмислено,защото снега от тротоарите ще отиде отново на пътя и вероятността да има произшествия на пътя е голяма!И на мен не ми е приятна днешната обстановка,но заради вятъра няма смисъл машините да чистят!Не защштавам никого в случая,но парите които сме дали на общината нека се оползотворят когато трябва за да не стига до още!
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-20 @ 21:37 EET
Taka 6e e. Dokato tesi oligofreni ot ob6inata na4elo s tosi kraiplewenski PLEWEL- NIKOLOVA si gi isbirate!
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-21 @ 08:51 EET
Maй олигофрена си ти!Тя кметицата е виновна,че не е само лято в Добруджа!
ВИЕЛИЦАТА ПАРАЛИЗИРА КОМУНИКАЦИИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-12-21 @ 11:11 EET
Така е. Не може да е само лято. В края на краищата трябва да има един сезон, в който да си чистим бълхите. :))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди