изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:23 EEST
Полицията издирва изчезнали мъж и жена    
Ред и сигурностПолицията в Пловдив издирва двама души по молба на близките им, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в областния град.

Преди 13 дни 67-годишната Делка Янкова Шуманска от село Чешнегирово е напуснала дома си и оттогава е в неизвестност. Жената е висока около 160 см, с мургаво продълговато лице, тъмни очи, къса прошарена коса. Била е облечена с червена блуза и шарена пола, обута е със сини джапанки.

Ангел Георгиев Желев на 56 години от град Садово също е излязъл от дома си на 8 декември и оттогава е в неизвестност. Той е висок около 170 см, с нормално телосложение, продълговато мургаво лице, носи очила с висок диоптър. Последно мъжът е бил забелязан да се придвижва с велосипед със зелена щайга на багажника.

Призовават се всички, които имат информация за двамата издирвани, да се обадят на тел.: 0331/ 6 30 61 в РУП-Асеновград или в най-близкото поделение на МВР. dir.bg
 


Сходни връзки

Полицията издирва изчезнали мъж и жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди