изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:44 EEST
Ето защо нямаше край на света (видео)    
По света

Американската агенция за въздушно управление и изследване на космоса - НАСА, с цел да убеди хората, че няма да има апокалипсис, публикува специално видео в "YouTube", което е озаглавено "Защо не дойде края на света". Учените смятат, че твърдения за настъпването на края на света всъщност произлизат от неправилното тълкуване на календара на маите, който "уж завършвал" на 21 декември 2012 г.



"Това е само краят на един цикъл и началото на нов. Става дума за дата от порядъка на 31 декември, с която-както всички знаем-календарът не завършва, а само започва една нова календарна година", подчертава Дон Йомас, ръкодовителот на програмата на НАСА за изследване на космическите обекти, които са близо до Земята.

Според една от последните статии по този въпрос, публикувана в интернет, голямата планета Нибуру се приближава към Земята и тя ще стане причина за настъпването на апокалипсиса.

"Ако това наистина е така, ние отдавна щяхме да видим тази планета, а ако по някакъв начин тя е невидима, то неминуемо щяхме да усетим нейното въздействие върху съседните планети. Хиляди астрономи, които постоянно наблюдават небето нощем, никога досега не са виждали тази планета", отбелязва Йоманс. http://www.cross.bg/



КРАЯТ НА СВЕТА - 21.12.2012 - КЪДЕ, КОГА, КАК??? /ВИДЕО/

 


Сходни връзки

Ето защо нямаше край на света (видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди