изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:43 EEST
Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г.    
Хороскоп

Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г.



Овен - Динамичен живот и главна роля

Годината ще бъде динамична за вас. Ролята ви в обществото и семейството ще бъде водеща. Отношенията ви с колеги, роднини и приятели ще минат на по-горно ниво, често ще бъдете в ролята на опора. Годината е чудесна, за да си осигурите по-добро бъдеще. Кариера - вашата творческа и изобретателна личност ще излезе на преден план през 2013 г. В работата ще проявявате разбиране към колегите и ще се радвате на чудесна съвместимост с началниците и партньорите. Ще изпълнявате с лекота задълженията си, ще постигнете целите си. През първата половина на годината ще съумеете да постигнете баланс в службата, от който зависи кариерата ви. Любов - през 2013 г. продължавайте да опитвате да преодолеете пропастта, зейнала между вас и партньора ви. Усилията ви на любовния фронт са със средна сложност - упоритите ще спечелят. Те ще успеят да си върнат доверието и обичта на половинката. Самотните сърца ще срещнат сродна душа, може да се стигне дори до брак. Звездите обаче ви предупреждават да внимавате - това може да не се окаже точният партньор. Финанси - много пари ще минат през ръцете ви през тази година. Голяма част от тях са свързани с бизнеса ви и няма да ги задържите. През пролетта е добре да прегледате основно финансите си, това ще предотврати бъдещи нежелани разходи. Въпреки това няма да имате големи притеснения. Хубаво е, че имате инстинкт за финансовите операции, той ще ви помогне да се спрете навреме, когато ви се прииска да харчите за нещо екстравагантно. Здраве - като цяло здравето ви ще бъде добро. Ако запазите доброто си настроение и не се поддавате на стреса, ще се чувствате чудесно. В средата на годината има опасност от някои алергии, вземете мерки, за да не се стигне до усложнения. Ще трябва да посетите и зъболекаря си. Ще се чувствате по-добре и ако намалите месните и млечните храни. Имате нервен стомах, наблягайте на вегетарианска храна.

Телец - Удоволствия и пълен успех

За вас през 2013 г. животът ще е песен. Навлизате в период на спокойствие и щастливо оползотворяване на огромната ви творческа енергия. Усещането ви за успех ще е пълно, ще уредите удобствата, за които сте мечтали. Удоволствията ще заемат голяма част от времето ви. Добрите възможности идват при вас, без да полагате особени усилия. Кариера - вашият интелект и чудесната ви интуиция са най-големите ви активи на професионалния фронт. Годината да започва мудно, но към края  ще берете плодовете от труда си. Началниците ще ви оценят, колегите ще ви подкрепят, ако сте наемен работник. Ако сте в частния бизнес - пригответе се за някои препятствия и бъдете търпеливи. Някои ще сменят попрището. Любов - годината е чудесна за вас по отношение на възможностите за привличане на потенциален партньор. В любовта ще се чувствате спокойни и няма да обръщате внимание на дребни недоразумения. Възможно е обаче да направите и някой грешен ход - за да успеете да задържите правилния човек, най-важно е търпението. Правете своите стъпки внимателно, покажете, че сте романтична натура. Финанси - годината няма да започне много добре за вас във финансово отношение. Обстоятелствата ще ви наложат доста голямо ограничение на разходите. След това обаче ще се появят реални възможности да подобрите начина си на живот. Като най-важното е да не си позволявате да харчите над възможностите си. В края на годината звездите са благосклонни - забогатяване чрез наследство или късмет. Здраве - през годината ще се чувствате особено енергични и точно затова трябва да внимавате със здравето. Опитайте се да намерите оптималния баланс между активност и почивка, поддържайте идеална хигиена и чистота - в противен случай може да се разболеете. Звездите ви вещаят добра жизнена кондиция през периода, но ако прекалите с емоциите, може да ви застигнат нервни проблеми и стомашни болежки.

Близнаци - Нови пътища и добър живот

Направете всичко по силите си, за да реализирате плановете си през тази година. 2013 г. може да се окаже перлата в короната на вашите амбиции - сега е моментът да повярвате, че невъзможни неща няма. Пред вас се отварят нови пътища, които бързо ще ви доведат до заветните цели. Ще бъдете благословени с добър живот. Кариера - вероятно ще усетите някои професионални пречки през годината, но през цялото време трябва да вярвате, че проблемите вървят ръка за ръка с решенията за справянето с тях. Това, че имате воля и колеги, които ще ви помагат, само ще направи нещата по-успешни. Годината започва положително на професионалното поприще, ще усещате по-голяма свобода в службата. Плодовете от труда си ще берете в края на 2013 г. Любов - “стабилност” е ключовата дума за любовния ви живот през годината. Ще осъзнаете, че колкото по-отстъпчиви и конструктивни сте станали, толкова по-здрава е връзката ви. В началото на 2013 г. може да се усещате несигурни и неразбрани, но това бързо ще се промени и отношенията ви ще достигнат до така нужната ви хармония. За самотните идва добър период на много възможности. Финанси - финансовите ви активи ще бележат добър ръст през годината. Но, за да постигнете онази стабилност, към която се стремите, трябва да ограничите разходите си. Когато купувате - убедете се, че правите сделка от съществено значение за бъдещето си. В средата на годината ви чакат някои парични неуредици, но ще излезете от тях чисти. В никакъв случай не се занимавайте със спекулации, сигурно ще загубите. Здраве - през годината ще се радвате на завидна жизненост, но не можете да избегнете и някои малки проблеми - банални зарази. Поддържайте се стриктно чрез диети по график и упражнения, за да запазите добрата си физическа кондиция. В края на годината ще се появят храносмилателни проблеми. Стресът също може да си каже думата, така че релаксирайте максимално.

Рак - Проекти с щастлив завършек

Повечето от проектите ви в личен и професионален план през тази година ще имат своя щастлив край. Не се увличайте по носталгия от миналото, живейте в настоящето и бъдещето ви може да бъде чудесно. Успехът няма да е повсеместен във всички сфери, но в различни периоди от годината ще идва на равни части. Ако сте се трудили здраво досега, дошло е времето да съберете добрите резултати. Кариера - черпете вдъхновение от хората, с които работите, слушайте началниците и партньорите си и няма да пропуснете възможностите, които ви предлага съдбата. Стабилността в службата си има своята цена - много усилия и никакви компромиси са вашето решение. Ще имате възможност да покажете на света своята креативност и интелигентност. Любов - мечтите ви на любовния фронт ще се сбъднат. Но вие трябва да сте достатъчно търпеливи, за да изчакате точното време, когато партньорът ви ще изрази чувствата си. Ще бъдете магнетични и ще привличате хора от противоположния пол, стара връзка може да напомни за себе си. 2013 г. е подходяща за взимането на окончателни решения, свързани със съвместното съжителство. Финанси - годината ще бъде умерено успешна за вас във финансов план. Няма да имате поводи да празнувате, но няма да получите и твърде малко, за да се притеснявате. Още в началото на периода е добре да установите някакви разумни граници на харчовете си, дори да си наложите малко икономии. Внимавайте за финансови капани, работете по-усилено и се пазете да не загубите портфейла си от разсеяност.  Здраве - големият стрес, на който ще бъдете подложени, може много да ви изтощи. Борете се с него чрез пълен релакс, пътувания и спорт. Помислете добре какво е необходимо да направите, за да намалите количеството на храната, но не се отказвайте от приемането на важни за организма ви съставки. И в двата случая - преяждане и гладуване, ще пострадате, търсете баланс.

Лъв - Добри шансове за реализация

2013 г. може да бъде много добра за вас, ако следвате своите идеали и амбиции и не се отказвате при всяка малка пречка. През м.г. сте заложили доста шансове за успех, дошло е времето да се реализират. Важното е да не се поддавате на моментите на несигурност и меланхолия, които ще ви връхлитат. Годината може да се превърне във вашия звезден бум. Кариера - на кариерното поприще можете да отбележите голям напредък. Заложете на комуникацията с колеги, началници и партньори и ще видите как някои пречки от миналото сами отпадат. Решавайте проблемите с голяма предпазливост, винаги мислете за възможния негативен обрат и няма да има какво да ви изненада. За вас е важно да работите в екип и ако го направите, проектите ви ще имат успешен край. Любов - вашият интимен живот през 2013 г. може да е много приятен и пълен с положителни емоции, но трябва внимателно да се вслушвате в това, което ви казва партньорът ви. Ако се съобразите с неговата чувствителност и преценка, планетите ви вещаят много щастливи и спокойни дни. За хората, които са сами, годината също предлага звездни шансове. Финанси - годината вещае големи финансови промени. Вероятно най-после ще помислите сериозно как да ограничите някои екстравагантни разходи, а и звездите ще ви подпомогнат - възможно е да получите голямо наследство или да спечелите чрез игри на късмета. Вложете парите си в проекти, свързани с квалификация и образование. Печалбите ви ще са повече от очакваните. Здраве - отлично здраве ви чака през годината. Сякаш сте намерили безкраен източник на енергия някъде вътре в тялото си и той ще ви зарежда положително, за да вървите успешно напред. Хубаво е най-после да откриете спорта, който харесвате, и с него да борите случайните спадове в настроението си. Ако искате да подобрите физическата си форма, можете да започнете и лека диета, но не прекалявайте с глада.

Дева - По-бързо темпо и промени

Наложете си по-бързо темпо на живот през тази година, не се страхувайте от заплахи, несигурност и болести, търсете успешни партньорства и 2013 г. може да бъде чудесна за вас. Не се бойте, не са затваряйте в себе си. Планетите са благосклонни към отхвърляне на материалния характер на живота и отдаване на поприще, свързано с духовно израстване и благотворителност. Кариера - професионалният ви живот може да получи нов тласък. Но е важно да не се страхувате от вземането на решения за промени, чакат ви хубави и емоционални дни на работното място, но е добре то да е ново за вас. От доста време насам нещата са сякаш в застой и ви носят по-скоро огорчение, дошъл е моментът да ги промените. Любов - звездите са ви заложили красиви страсти и удоволствия през тази година, но от вас зависи да ги получите. Ако имате конфликт с любимия човек, сега е моментът да го забравите - обичта и доверието ще се разгорят с нова сила. Като цяло нещата ще са чудесни и за самотните сърца, макар някои от тях да се чувстват щастливи и без половинка. Важно е да не се страхувате от промените. Финанси - финансовото ви положение може да се стабилизира, но както всичко в живота ви, и то е свързано с идеята за обновлението. Ако сте на пистата в точното време и място, парите буквално ще завалят. Добре е да си съставите план, в който да изчислите възможните капани - така ще успеете да ги избегнете. Бъдете внимателни, когато става дума за вземане и даване на заеми, могат да ви вкарат в мътни води. Здраве - имате чудесен запас от енергия, който може да ви крепи през цялата година. Но е важно той да се поддържа - повечко спорт, разходки сред природата и пълноценна почивка, ще ви зареждат за много дни напред. През последното тримесечие най-после ще разберете колко е важна физическата активност и ще я предпочетете пред умствените занимания. Единствените ви болежки ще са банални настинки.

Везни - Лична и финансова реализация

Много от вашите дългосрочни планове и идеи ще получат “крила” през тази година. Успешното им развитие ще бъде своеобразен тест за вашата съвест и морал, но вие не сте склонни да правите компромиси с тях и няма да паднете в капана. През цялата година ще ви води някакво вдъхновение, а личните и финансовите дела ще получат добра реализация. Кариера - годината ще бъде тест за професионалните ви умения. Но можете да бъдете спокойни, звездите казват - ще излезете от нея невредими. Дори ще успеете да ожънете плодовете от тежкия си труд. Имате всички шансове да получите признание за работата си, както и повишение и увеличение на заплатата. Успехите идват като резултат от екипен труд. А годината е добра и за завършване на образование или нова квалификация. Любов - любовният ви живот ще бъде съвсем поносим. Ще се разбирате с партньора си, защото ще успеете да извлечете максимума от миналите си грешки. Ще усетите обаче истинската магия на любовта, само ако избягвате досегашните капани във връзката си. За самотните сърца годината ще донесе много социални контакти. Финанси - за вас 2013 г. ще бъде буквално “докосната от Мидас” - всичко, до което се допрете, ще се превръща в злато. С други думи - чака ви чудесна финансова реализация. Дори да ви се струва, че на моменти е възможен провал в паричните дела, не се притеснявайте, всичките ви рискове ще са оправдани и проектите ви ще носят печалба. Има обаче важно правило - по отношение на финансовите въпроси се доверявайте само на себе си. Здраве - годината ще бъде отлична в здравословно отношение. Някои проблеми с метаболизма ще бъдат решени кардинално, ще откриете точния хранителен и спортен режим, с които ще се чувствате във върхова форма. Дори да имате някои нервни моменти, бързо ще се възстановявате от тях и стресът не е заплаха. Грозят ви само някои дребни настинки или наранявания.

Скорпион - Дебнат ви изпитания и изкушения

2013 г. ще ви помогне да възобновите дела, които сте занемарили в миналото и сте смятали за “кауза пердута”, но сега ще получат внезапна възможност за реализация. Планетите обаче ви дебнат и са готови да ви навредят - периодът показва минаване през много изкушения и изпитания. За да успеете, трябва да впрегнете творческия си талант и да редувате фазите на тежък труд с почивка. Кариера - професионалният ви живот ще бъде наситен с много контакти, внезапни промени и случайни хрумвания. Годината не е добра за подобряване или разширяване на знанията и уменията. Запомнете, че вашата сила е само в съвместната работа - когато сте в екип, ще имате успехи. Липсата на време може да попречи на професионалните ви амбиции. Любов - годината ще бъде наситена с множество приключения на любовния фронт. Това е положителен аспект, от който не бива да се отказвате, защото в останалите сфери няма да сте особено успешни. Ще имате добро усещане за партньора си, а от там ще дойде и по-доброто разбирателство, което води до така желаната хармония у дома. Самотните трябва да се покажат в светлината на романтиката, за да привлекат и задържат нов партньор. Финанси - Внимавайте с финансите през 2013 г. Не се поддавайте на импулсите си за безразборно харчене, погребете дълбоко желанието си да вложите голяма сума в ново предприятие, сделка или имот. Парите няма да са някакъв сериозен проблем през годината, операциите ви на финансовия фронт ще са успешни, но няма да са в размера, който би ви удовлетворил. Здраве - грижете се добре за себе си, за да избегнете, каквото и да е влошаване на здравословното ви състояние. Отидете на зъболекар, той ще има доста работа, защото отдавна не сте го посещавали. Подложете се на подходящ хранителен режим, колкото по нездравословно ядете, толкова повече ще задълбочавате старите си болежки. Спортувайте активно.

Стрелец- Оптимизъм и хубави дни

Препятствията и трудностите се изпаряват във въздуха. Чака ви успешна и ползотворна година, затова спокойно се отдайте на оптимистични мечти за бъдещето. Единственото условие е да работите усилено за сигурността си и за успеха на хората около вас. Ако бъдете егоисти и мислите само за себе си, плановете ви ще се забавят и някои от тях може да не стигнат до успешен завършек. Кариера - тази година трябва да се трудите усилено, за да успеете. А това означава, че отпускането, което си позволихте през 2012 г., трябва да остане в миналото. Рутината е за пенсионерите - работете, работете, работете! Тогава звездите ще са благосклонни - усилията ще бъдат възнаградени, а всички въпроси, свързани с администрацията и съдебните дела, ще се решат във ваша полза. Любов - любовният ви живот ще бъде стабилен през тази година и ще издържи на постоянните приливи и отливи, които имате във връзката си. Бъдете спокойни, че вашите емоционални и романтични нужди, ще получат добро решение. Единственото условие е да хвърлите маските и да бъдете самите себе си. Финанси - не всичките ви финансови операции ще успеят на сто процента. Това обаче не е повод да се отчайвате. Трудили сте се усилено в по-ранните етапи от живота си и плодовете от свършеното все още са достатъчно, за да се чувствате стабилни. Не се колебайте да инвестирате в непознати проекти, дори да не са съвсем успешни, те няма да са пълен провал. Само не слагайте всички яйца в една кошница. Здраве - в началото на годината ще се чувствате здрави и пълни с енергия. Но към средата сериозно помислете за психическата си устойчивост и стабилност, защото, ако се трудите здраво, стресът няма да ви подмине. Физически обаче ще бъдете по-здрави от миналата година. Помислете за укрепване на имунитета си - повече витамини, плодове и зеленчуци, спорт и почивка ще ви се отразят добре. Пазете се от болести на главата и носа.

Козирог - Нови приоритети и спокойствие

2013 г. ще ви помогне да видите живота си в нова светлина. Ще имате повече време, за да се грижите за себе си, а това ще ви направи по-толерантни, спокойни и улегнали. Пред вас се задават спокойни дни, които звездите ще подкрепят с добри материални стимули и големи успехи в сферите на социалната и благотворителната дейност. Кариера - професионалният ви живот ще бъде по-ефективен в сравнение с м.г. Очаква ви поне крачка нагоре по кариерната стълбица, защото ще впрегнете цялата си интелигентност, творческо мислене и хрумвания в името на успеха. На работното място ще царят мир и хармония, екипът ви ще се вслушва във вас и към края на годината успехът ще е за всички. Любов - през тази година широко ще отворите вратите на живота си за любовта. След като много време не сте се чувствали обичани и разбрани, сега ще берете плодовете на търпението си. Връзката ви ще претърпи пълна промяна, за някои се задава и коренно нова ситуация с различен партньор. Целият период е благоприятен. Финанси - финансовите ви успехи ще достигнат нова висота през 2013 г. Сега е моментът да обезпечите бъдещето си, като заделяте достатъчно средства от печалбите си. Звездите ви вещаят повече постъпления, отколкото можете да изхарчите, затова не се поддавайте на импулса за неразумни разхищения. Все пак спокойно можете да си позволите да отделите пари за социални и благотворителни дейности, което ще ви донесе духовно удовлетворение. Здраве - това, че ще се чувствате удовлетворени в личния и професионалния си живот няма как да не се отрази на здравето ви. През годината ще бъдете пълни с енергия и ще излъчвате положителни емоции, които ще заразяват и околните. Задължително е обаче да промените начина си на хранене, да спите повече и да се движите. Намалете въглехидратите и мазнините, лакомията е пагубна за вас. Здравословно хранене и спорт са решението.

Водолей - Ведро и спокойно време

Пред вас се очертава чудесна, ведра и спокойна година. Това ще бъде период на огромни възможности за бъдещ растеж. Ситуацията ще ви подтиква към действия и вие ще се възползвате максимално. Уверете се, че някои импулси от миналото ви няма да се върнат върху вас с отрицателен знак. Звездите са в добра конфигурация за изчистване на отношенията ви с околните. Кариера - кариерата ви ще претърпи стремително развитие. Пред вас се отварят вратите на нови предизвикателства и възможности да покажете на света своите таланти. Добрите резултати обаче ще дойдат само след упорит труд. Видимите резултати може и да не се появят още тази година, но със сигурност сега е моментът да посеете бъдещите си успехи. Сейте, за да жънете по-късно. Любов - удовлетворение и задоволство от любовния живот вещаят звездите през 2013 г. Пазете се да не изглеждате слаби, когато показвате много от истинските си чувства. В живота ви ще се промъкнат минали връзки, които ще ви дадат допълнителен стимул да се борите за любовта на настоящата си половинка. Финанси - през тази година няма да обръщате особено голямо внимание на парите. Това обаче не означава да стоите безучастни. Упоритата ви работа ще даде резултати още около Великден, но чак през 2014-а чакайте финансова възвръщаемост на усилията си. В средата на годината може да спечелите чрез игри на късмета или наследство. Внимавайте, когато планирате разходите си, годината не е добра за разточителство, мислете! Здраве - ще се чувствате жизнени и енергични, но трябва да си сложите някои прегради пред емоциите, притесненията и тревогите на околните. Ако постоянно поемате чуждите болки, в края на краищата това ще се върне в ущърб за вас. И лекувайте старите си травми и болести, докторът отдавна ви е написал рецепта, време е да я изпълните. Когато напрежението се нагнети, спортувайте, почивайте или медитирайте.

Риби - Малко “екшън” и емоции

Положително развитие очаквайте в живота си през 2013 г. То ще дойде в резултат на малко “екшън”, но пък вие никога не се предавате пред трудностите, така че почти няма да го усетите. Емоциите в отношенията ви с различни хора всъщност ще работят за издигането ви в обществото. Пречките пред действията ви няма да са сериозни, ако ги преодолявате със специфичния си такт и дипломатичност. Кариера - през тази година ще помислите сериозно върху посоката, която е поела кариерата ви, и ще си направите планове за бъдещето. За да надскочите лимита на способностите си, ще трябва да се трудите здраво и да се справяте с трудностите. Ще имате успех в решаването на проблеми, свързани с правосъдието и властта. Дългосрочните ви проекти ще се реализират успешно. Любов - по отношение на любовта ви чака период, пълен с еуфория, емоции и огромно удовлетворение. По пътя ви се задава връзка или рестарт на отношения, които ще ви настроят оптимистично за бъдещето. Проблем може да дойде само от стара връзка, която още не сте преодолели, но вие обичате да имате повече от едно емоционално обвързване и ще плувате в свои води. Финанси - добра година за вашия личен бюджет. Нищо извънредно, но ще поддържате перфектен баланс между приходи и разходи. Периодът ще ви даде възможност да покажете какво сте научили от миналите си провали на финансовия фронт. Няма да повтаряте стари грешки и ще планирате ходовете си по-добре. Ще преодолеете пречките в тази област благодарение на някои доходоносни идеи. Здраве - благословена в здравословно отношение година се задава пред вас. Но ще трябва да се откажете от някои вредни навици. Прекомерната употреба на храна, алкохол и други ваши “малки тайни”, които смятате за добре скрити от света, може да ви изиграят лоша шега. Благодарение на физическата си активност имате шансове да успеете и да поддържате стабилно здраве.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди