изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:12 EEST
ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.    
Хороскоп ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.


ОВЕН
Вие чакахте тази година с голяма импулсивност и желание за промяна. Чудото ще се случи и Вие ще се изпълните с огромно удовлетворение. Ще започнете и нов курс, който ще помогне за финансовата Ви реализация. Ще стартирате  семеен бизнес, който ще Ви направи финансово независими и първи във Вашата област. През 2013 ще се потопите в света на непознатото, скритите неща и тайнственият им смисъл ще занимават съзнанието Ви. През пролетта на 2013 ще се окажете в светлината на прожекторите. Сега е времето, когато ще имате всички шансове за увеличаване на заплатата, както и да спечелите пари за нов проект. През  тази година имате шанс да бъдете по-романтични и нежни във връзката. Ако имате деца, вероятно е те да сменят поведението си и да Ви изненадат с нещо ново, отпуснете се, така Вие и Вашите деца ще намерите нов начин за общуване. 2013 година ще Ви донесе нови стимули в любовния живот. Добрата Фея ще изсипе рога на изобилието върху Вас през 2013. Вашето финансово състояние ще се промени към по-добро. Въздържателите ще бъдат в добро здраве през 2013.


ТЕЛЕЦ 
Вие сте търпеливи и тази година търпението Ви ще бъде възнаградено. Късмет приижда от всички страни. Децата Ви радват, възможно е увеличение на семейството Ви. Ще преживеете само значими неща, не подценявайте нищо. Все пак съдбата ще Ви дава много през 2013, тя и ще иска от Вас много. Пътуванията през 2013 ще бъдат прекрасни, особено в началото на годината. В първата половина от 2013 година насъбраният потенциал ще започне да работи във Ваша полза. Вашият авторитет излиза на преден план, Вие сте човек, които заслужава доверие. Работата и помощта на хората ще станат главното условие за успех през втората половина на 2013 година. Вие ще бъдете сигурната половинка през 2013. Така ще Ви възприема вашият партньор. Както знаем, Телецът е добър финансов анализатор, той планира всичко, така ще бъде и през 2013. Независимо от предизвикателствата, които ще се появят на пътя Ви, Вие ще разрешите всички проблеми. Ако не вземете необходимите мерки, може да се появят проблеми с храносмилателната система, като резултат от неправилна диета.
 
БЛИЗНАЦИ
Близнаци, Вие знаете че във Вас живеят двама човека и те често имат сблъсък помежду си. Но и двамата ще бъдат единодушни в края на 2013-а, че годината е минала под знака на важни събития в дома, в семейството, също така в любовта и творчеството. През 2013 Вие се стремите да стоите по-дълго вкъщи. Първата част на годината се посветете на търговия с недвижими имоти. Голяма поддръжка Ви дават роднини и любимите хора. През 2013 деловите Ви отношения ще вървят напред. Промените настъпват във Вашия живот. Парите, положението в обществото, авторитетът, даже любовта и домът - всичко се променя. Началото на 2013 година е изключително добро време да споделите някои моменти със семейството. Семейната топлота ще Ви предостави възможност да освободите натрупания стрес от работата. Вашите емоционални преживявания ще са особен приоритет през 2013-а. Романтика ще изпъстри живота Ви през следващата  година. Но внимавайте това да не засегне Вашето  семейство. Близнаците страдат от проблеми в храносмилателната система. Почувствате ли неразположение, консултирайте се с Вашия личен лекар.

РАК
Раци, Вашата съпричастност и съчувствие към другите ще бъдат на преден план през 2013-а. Предстои Ви да се обучавате и да предавате знания на другите. Стремежът Ви към знание ще остане до края на тази година. Време е във Вашата душа да се появи интерес и знания към други култури. През 2013 година може да разчитате на  укрепване на положението в обществената сфера. Вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора. И това си качеството ще демонстрирате с пълна сила през 2013-а. Ще се срещнете с мъдри хора. По-възрастни роднини ще дават подкрепа на Вашите усилия. Успехите ще срещат и трудности, които Вие ще преодолеете през есента. В любовта Ви очаква живот в златна клетка - моменти на обожание и слагане на пиедестал на Вашата личност. Всеки може да Ви завиди за това. Но не се възгордявайте. Ще възникнат интересни предложение в работата, но и в личния живот. Спрете с Вашите постоянни заеми на знайни и незнайни познати. Здравословни проблеми могат да се появят през юли 2013. Ако бъдете внимателни, всичко ще мине леко и Вие ще успете да се възстановите бързо.


ЛЪВ
През 2013-а въпроси, свързани с кариерата, ще излязат на преден план. През втората половина на годината ще Ви се наложи да отделите доста време за въпроси, свързани с Вашия дом и семейство. Близките са Вашата ценност. Вие сте основата на семейството и искате винаги да бъдете в тази си роля. От август 2013 очаквайте големи промени в живота Ви. Вас ви очаква уважение в обществото и колектива, където работите. Кръгът на познатите Ви през 2013-а ще се разшири. Ще бъде възнаградена Вашата добра работа и Вие ще получите добро заплащане. Ще имате възможности да пътувате през 2013-а. Вие сте любовчии, спор няма, но и влиянието на Марс и Плутон ще донесе истинска хармония във връзката Ви. Важно е, обаче, да показвате чувствата си пред Вашия партньор, показвайте му и казвайте, че той е важен за Вас, за да не се получат познатите разочарования. Ще имате леки неразположения с черния дроб, особено към края на годината. Но не се притеснявайте, ако не злоупотребявате с алкохол, повечето здравословни проблеми ще се разрешат безпроблемно. През 2013 година Вие ще успеете да направите пари от минали инвестиции.


ДЕВА
2013 година ще бъда най-важната от последния период години. Вие ще можете да придобиете доста, ако се убедите, че  през тази година и самият живот ще е с Вас. 2013-а  ще Ви предложи нови неща за развитие. В течение на годината, особено през първата половина, пред Вас се откриват възможности да покажете творческия си талант, а през есента ще берете плодовете на Вашите усилия. Първата половина на  2013  година - успешен период за любовта и децата. През лятото и началото на есента Ви очаква триумф: заедно с Вашите приятели ще завършите нещо много важно.   През 2013-а няма да имате възможност да отделяте много време на партньора, но милите моменти, които след това ще Ви подари съдбата, ще бъдат силни като изживяване. Абсолютно предизвикателство ще бъде да балансирате между семейния и социалния живот. Ще получите крупна сума през пролетта и лятото. Инвестирайте я по предназначение, не си и помисляйте да играете хазарт, защото ще загубите. По добре е да се отдадете на шопинг-терапия. Няма да имате сериозни проблеми със здравето през 2013-а, освен леки смущения в гръдния кош.

ВЕЗНИ
2013 година Ви носи драстични промени. Те ще напомнят на начина, по който се движи влакчето в увеселителния парк. Предстои Ви да се борите за себе си и за Вашите идеали. И през тази година победата ще бъде Ваша, независимо от изпитанията, които предстоят. Работата и кариерата ще играят водеща роля през 2013-а за Вас. Материалните постижения ще зависят от онова, което сте съградили през предходната година. През 2013-а материалното Ви положение ще стои на първо място, заедно с финансовите въпроси. Съдбата ще Ви държи настрана от всички лоши неща, които могат да се случат на Вашата връзка. Стойте настрани от романтични афери, особено в периода април май 2013. Използвайте ума си, той ще Ви подскаже, че не трябва да обричате на риск настоящата си връзка или брак само в името на едно авантюристично изживяване. През втората половина на 2013 година са възможни постъпления и Вие значително ще подобрите финансовото си състояние. Някои от вас, които страдат от нервни болести, до средата на 2013 година ще получат облекчение на състоянието си.


СКОРПИОН
2013 година Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. Годината ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. През първата половина на 2013 година късмет ще Ви донесат приятелите, а втората половина ще изисква от Вас внимание и добро отношение към роднините. Вие ще спечелите доста от различни бизнес изяви. Печалбата ще бъде голяма и ще Ви донесе ново самочувствие и усещане към света. Само ще кажем: следвайте инстинктите и ще успеете. 2013-а ще бъде важна и удовлетворяваща година за Вас. Независимо от материалните постъпления, дръжте кесията си затворена. За да бъде щастлива любовта през 2013-а, трябва да сте малко по-практични и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават Вашите чувства, а ги споделете силно на глас. Вашият професионален живот ще отбележи нови висоти през 2013-а. Вашите усилия ще Ви донесат много добри резултати и признание. Като цяло здравословното Ви състояние ще бъде добро.

СТРЕЛЕЦ
През 2013 Ви очакват много приключения и забави. В първата  половина на годината ще се разкъсвате между службата и семейството. Ще се появят приятели, които ще Ви помогнат да разсеете проблемите, надвиснали над Вас. Във финансово отношение първата половина ще Ви донесе голяма печалба или наследство от недвижими имоти. Началото на 2013 година ще Ви подари семеен уют, топлота и популярност. Семейството ще бъде много важно за Вас, независимо от мрънкащите негови членове. Семейството Ви през 2013 ще бъде щастливо с Вас. Любовта ще процъфтява през цялата година, независимо от леките мърморения на половинките за това, че им обръщате малко внимание. Един жест към партньора, с който да му покажете Вашата обич и привързаност, няма да е излишен. Кариерата Ви ще бъде блестяща. Ще завоювате нова популярност, ще имате нови партньори, които ще Ви помагат и Вие ще вървите напред. Особен връх в кариерата ще имате през  есента. Стрелецът се радва на добро здраве. Той има атлетична и добре подържана фигура. Добрият режим на живот, обаче, е задължителен през 2013.


КОЗИРОГ
2013 година открива пред Вас огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието. Късметът Ви съпътства почти във всяка дейност. Животът е изпълнен със събития -  както никога досега. Остава само да Ви стигне вечно бързащото време. През зимата на 2013 година Вие ще станете най-значимата фигура във Вашето обкръжение. От 2013 година учението ще бъде Вашия смисъл в живота. Навсякъде и във всичко Вие се стараете да се научите на нещо ново. През 2013 година ще засилите лидерските си и административни способности. Пазете се от лоши преценки през лятото на 2013. Блестяща кариера, много  партньорства и голяма популярност - всичко това ще бъде реалност през 2013-а. Ще се радвате на споделени мигове, които ще стоплят душата Ви за дълго време. Ще направите много ценен подарък на децата си. Те ще изпитват респект към Вас. Вие сте тяхната закрила и сигурност. Като цяло,  2013-а за Вас ще е здрава година.


 ВОДОЛЕЙ
През 2013 Ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате. Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2013 година. Вашата необходимост от емоционална независимост може да Ви доведе до самота и проблеми в емоционалните взаимоотношения; можете да изчистите това, като не демонстрирате безразличие. За тези, които са Ви близки и скъпи, Вие ще сте изключителни покровители и ще имате странната склонност да скитате. През 2013-а Вие ще имате невероятни способности да убеждавате. Ако се съсредоточите върху "едно по¬-голямо добро" и начинът Ви да стигнете до него наистина е по-добър от останалите, Вие няма да имате проблеми да убедите околните в правотата си. През пролетта на 2013-а ще имате много приключения. Възможно е да срещнете човек, които ще завладее Вашите мисли и чувства. През есента на 2013-а очаквайте големи промени. Причина за тези промени могат да станат пътешествия. Но пак ще стъпите на изминалия опит, за да градите нещо ново.

 
РИБИ
Хороскопът на Риби за 2013-а предсказва напредък, но бавен. Вие ще изоставите импулсивното си настроение и няма да толерирате никакви пречки по пътя. За Вас е важно да разберете, че през 2013-а пътят, който ще Ви върне до корените Ви, минава през практическото приложение на фантазиите Ви. По този начин ще превърнете слабостта си в сила и тъкмо фантазията, отдалечила Ви от корените Ви, ще Ви възвърне хармонията с реалността. Подходът Ви към живота през 2013 ще е артистичен. Чувствителността Ви позволява да се реете сред вълшебното царство на въображението - готови сте да внесете магия във всяка една ситуация. В началото на пролетта на 2013-а умът Ви е толкова аналитичен, че животът Ви може да се впише в една игра на шах. Вие не изпускате подробностите и никога не подценявате очевидното. За Вас предизвикателството през 2013-а ще бъде да се концентрирате върху любовта, да позволите да се сбъдне всяка възможна представа, като приемате обич, без да се опитвате да диктувате посоката на нещата. Ако Вие изцяло повярвате в любовта и просто й позволите да съществува, резултатите ще са впечатляващи.

ВАШЕ ПРАВО Е КОРЕКЦИЯТА СПОРЕД ЗВЕЗДНИТЕ ЗОДИИ В НАШЕ ВРЕМЕ

Козирог - 20 януари - 16 февруари
Водолей - 16 февруари - 11 март
Риби - 11 март - 18 април
Овен - 18 април - 13 май
Телец - 13 май - 21 юни
Близнаци - 21 юни - 20 юли
Рак - 20 юли -10 август
Лъв - 10 август - 16 септември
Дева - 16 септември - 30 октомври
Везни - 30 октомври - 23 ноември
Скорпион - 23 ноември - 29 ноември
Стрелец - 17 декември - 20 януари.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди