изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:38 EEST
В РАБОТИЛНИЧКАТА НА ДЯДО КОЛЕДА ИМА ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ    
Коледа

Говорещи кукли, детски таблети, интерактивни играчки са сред хитовите подаръци за тази Коледа, споделиха за НДТ Семра Костадинова и Емилия Димова от магазин за играчки в Добрич. Двете дами, досущ като джуджетата на дядо Коледа, помагат при избора на най-подходящия подарък, за да бъдат малчуганите - послушни и не толкова, наистина зарадвани за празниците.



По традиция, най-търсени и тази година са активно рекламираните играчки. Много родители, баби и дядовци избират за децата таблети, които са на български и английски език, сподели Семра Костадинова. Търсят се занимателни и образователни играчки, особено за по-големите. Изборът нерядко попада и върху актуалните музикални и танцуващи играчки. Често родителите, които все повече изпитват дефицит на време и енергия, си купуват помощник - в лицето на плюшените Мечо Разказвача на приказки, както и Жабчо Жабешки, Мечо Пух и Мики Маус, които също са приказни разказвачи. Много деца са си пожелали от Дядо Коледа интерактивни играчки -  кученца, котенца и други. Предпочитат ги родителите, които се въздържат да зарадват малчуганите с истинско животинче. Хит тази година е и „Туистър денс” - с песни на Бритни Спиърс. Сред куклите най-предпочитани са тези, които дават възможност на малките момиченца да майсторят прически, както и интерактивната кукла Мария, която има над 100 функции и помага на децата по-добре да общуват. Вече втора година малчуганите се радват на конструкторите Zoob, които развиват фантазията и уменията им. Търсят се и чантите за оцветяване.

Търговците на играчки споделят, че тази година е по-силна в сравнение с предходната - търсят се повече играчки. Разбира се, има предлагане и за родители, баби и дядовци, които искат да  зарадват малчуганите с интересна, но не особено скъпа, играчка. Това са т.нар. заместители на рекламираните стоки, които са много сходни до тези, които са познати от малкия екран, но след които портфейлът не отънява толкова. За такива цели се харесват и изстрелвачите, летящите мишки и други, които могат да внесат много настроение.

Със сигурност, за всяко дете има подходящ подарък, но най-скъп е този, подарен с цялата обич на родителите. НДТ

 


Сходни връзки

В РАБОТИЛНИЧКАТА НА ДЯДО КОЛЕДА ИМА ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди