изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:21 EEST
Цонко Цонев: Има достъп до всички села в Община Каварна    
Новини Каварна. Вчера всички пътища на територията на общината бяха отворени. Има достъп до всички села и са заредени с хранителни продукти, както и в град Каварна всичко е изчистено и опесъчено. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” кметът на Община Каварна Цонко Цонев. По думите му между Шабла и Дуранкулак има изключително много навявания и там последно се е отворил граничният пункт в петък късно вечерта.

 „Винаги пътят от Балчик до Дуранкулак се почиства най-трудно, тъй като има най-много открити места. Радвам се, че на втория ден този път беше отворен. Особено трудно е да се чисти, след като след 15 минути пак навява, така че трябваше да се изчака вятърът да стихне и тогава пътят да се изчисти за постоянно”, добави Цонев. Почистването на общината се извършва от общинската фирма „Бизоне”. „Тя свърши много добра работа, дори помогнахме на Агенция „Пътна инфраструктура” – почистихме участъци, които бяха в нейните правомощия и задължения”, каза още Цонко Цонев.
Яница ТАНЕВА
 


Сходни връзки

Цонко Цонев: Има достъп до всички села в Община Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди