изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:09 EEST
КАРАТЕКИТЕ НА САМУРАЙ В ТОП 3 НА БЪЛГАРИЯ    
СпортКаратеките на Самурай (Добрич) изпращат още една успешна година в своята клубна история.

Възпитаниците на сенсей димитър Христов завършиха на престижното трето място в крайното класиране между клубовете в страната, в което важат всички резултати – от най-малките до най-големите, които са участвали в състезанията от спортния календар на федерацията. Цифрите говорят, че именно само от държавни първенства и турнири за купата на страната добруджанци са се преборили с жестоката си конкуренция, като са завоювали 14 златни, 18 сребърни и 35 бронзови отличия.
Тимът на Самурай не крие амбиците си да подобри това постижения през 2013 г., като обогати клубната си история с  призови места и в големите спортни прояви в чужбина. Първи това ще имат възможност да сторят 7 каратеки от Добрич, които ще представят страната ни на Балканиадата за деца в Сърбия. Тежката артилерия на клуба в дисциплината „кумите” – Георги Брайков и Стоян Паскалев, са включени в представителния тим на България за европейското първенство през февруари за юноши старша възраст и младежи в турския град Коня, а през ноември ще участват и на световното в испанската столица Мадрид. Един от най-добрите състезатели в страната ни при мъжете Георги Михайлов ще атакува призовите места на еврошампионата в Будапеща.
Сенсей Христов сподели, че през следващата година клубът по традиция ще домакинства през октомври на национално състезание за юноши и девойки старша възраст и младежи, а през лятото за втора поред година ще организира международен турнир в Албена към който интерес вече проявяват каратеки от 15 държави.


 


Сходни връзки

КАРАТЕКИТЕ НА САМУРАЙ В ТОП 3 НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди