изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:18 EEST
Драго Грънчаров е ловецът, застрелян край Симитли    
Лов и риболов73-годишният авджия, който бе убит от свой колега в симитлийското в село Железница е Драго Грънчаров. Той е дошъл от Благоевград на гости на дружинката и излязъл с тях на лов. Полицаи от Симитли и Второ управление на МВР в Благоевград са приключили огледът на мястото на трагичния инцидент.

Уточнява се стрелецът, произвел фаталния изстрел, според първите показания на останалите ловци е мъж на име Митко. Оръжието му е взето незабавно. На днешния лов са били и експолицаите Любен Гоцев и ексшефът на охранителна полиция в ОД на МВР Благоевград Любен Милев, съобщава "Струма" . За случая е информиран председателят на управителния съвет на ловно-рибарско дружество "Сокол 1911" Иван Василев.

Ето какво заяви той "Уведомиха ме и незабавно съм спрял лова навсякъде, не знам подробности, но за мен това е престъпна безотговорност и на двамата участници в лова. Единият е стрелял по неясна цел, другият също не е спазил инструкциите. Ловците се инструктират ежедневно когато са на излет подписват декларции, сега ще проверя и се надявам всичко това да е спазено. На 28 събирам председателите на всички дружинки отново да поставя изискванията си, ужасен инцидент, съжалявам", каза той.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Драго Грънчаров е ловецът, застрелян край Симитли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди