изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:29 EEST
Епохата на Петото Слънце на маите завърши – човечеството навлиза в нова ера    
Любопитно

Петък 21 декември 2012 г. бе последният ден в календара на маите, който стана известен в света благодарение на разпространението на слуховете за края на света, за който се предполагаше, че трябва да настъпи именно в този ден. Според календара, след епохата на Петото Слънце, трябва да навлезем в нова ера. С това събитие в съвременния свят се свързваха различни бедствия, чак до “края на света”.



Изпълнителния директор на “Централно – американската научно-изследователска организация FAMSI Сандра Нобл отбеляза, че “за древните маи завършването на един цикъл е голям празник. ” За интерпретацията на 21 декември 2012 г. като края на света тя каза, че е ” истинска измама и възможност за много хора да забогатеят от това.”

“Ние сме сега сме в състояние на начало и раждане. Това е раждането на една нова епоха. Сега си отива Петата Луната 2013 г. по календара на маите. Завършва галактическата нощ, която е продължила 11 000 години и никой не можеше да я спре. Идва разцвет. Най-тъмната нощ е преди зазоряване и ние минаваме през нея .”

“В това есенно равноденствие приключи ерата на Лисицата, лъжи и измами, която продължи 40 пъти по 40. А на нейно място дойде Вълкът, Огненият Вълк, той носи със себе си благодат за много дълго спящите и продължаващи да спят красавици и принцове. “ http://30dumi.eu

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 

 


Сходни връзки

Епохата на Петото Слънце на маите завърши – човечеството навлиза в нова ера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди