изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:43 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 23 декември в 0:35 часа в РУП Каварна е получено съобщение за масово сбиване пред заведение в град Каварна. От възникналия конфликт е пострадал 23 годишен мъж от град Каварна. Нанесени са му няколко порезни рани в областта на гърба и гърдите. Прегледан е от екип на ФЦСМП Каварна и е без опасност за живота. Работата по случая продължава.
- На 26 декември в 20:55 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба на територията на град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа до 20:30 часа на същата дата, неизвестен извършител е проникнал в частен имот. По данни на тъжителката е извършена кражба на сума пари и златни накити. Образувано е досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 26 декември при провеждане на специализирана полицейска операция съвместно със служители на Държавно ловно стопанство в землището на село Оброчище са установени З.И. (23г.), Н.А.(31г.) и Р.Ч. (28г.) и тримата от село Оброчище. Същите са добивали и превозвали дърва за огрев от държавния горски фонд без надлежно разрешително. На тримата извършители са съставени актове за установяване на административно нарушение по закона за горите. Работата по случая продължава по описа на РУП Албена.
- На 26 декември в 0:45 часа, автопатрул на Първо РУП Добрич, извършват проверка на лек автомобил „Опел” с варненска регистрация. В хода на проверката в автомобила са открити 18 броя полиетиленови пакетчета със суха тревна маса, реагираща при полевия тест на наркотичното вещество – канабис и 10 броя хапчета, реагиращи при полевия тест на наркотичното вещество – амфетамин.  С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич са задържани водача на МПС – Д.М. (18г.) и возещите се в автомобила Г.А.(22г.), С.А. (23г.), М.А. (21г.) и четиримата от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
- На 26 декември в 18:05 часа в РУП Балчик е получено съобщение за открит труп на 65- годишен мъж в частен дом в село Сенокос, община Балчик. Трупът е изпратен в съдебна медицина град Добрич за аутопсия.  Работата по случая продължава.

- На 26 декември в 1:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП, в град Добрич, по булевард „Добруджа”, след кръстовището с улица „Отец Паисий” в посока град Балчик. Лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от М.М. (47г.), поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / заледен път/, губи контрол над автомобила и удря спиращият пред него на пешеходна пътека лек автомобил „Шевролет”. При последвалата проверка за алкохол на водача М.М., с техническо средство е установено наличието на 1,36 промила. По случая е образувано незабавно полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.

- На 27 декември в 2:40 часа в село Оброчище, лек автомобил „Ауди” със софийска регистрация не спира при подаден светлинен и звуков сигнал на патрулен автомобил по КАТ при РУП Албена. Автомобила е последван и е спрян за проверка по улица „Бели брези” в село Оброчище. Установено е, че водача на МПС, А.Д. (27г.) от село Оброчище на притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство. Последвалата проверка за алкохол с техническо средство отчита наличието на 1,56 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Албена.

 Контролните органи са съставили 44 акта и 44 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД НА МВР Добрич са  възникнали седем пожара.

27.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди