изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:00 EET
Астрологът Филип Филипов: В петък ни чака опасно пълнолуние!    
Новини Филип Филипов е физик по образование. Издава учебник по научна астрология и създава софтуерните продукти СИРИУС и ASTROLOGY 2012. Чрез последния и чрез публикувани в медии и Фейсбук глобални прогнози (виж адреса: http://www.facebook.com/filipfilipov.astrolog ), предсказва терористичния акт в Бургас, земетресенията в Япония, Италия, Перник и Черно море, атентата срещу чешкия президент и редица други катастрофични периоди, месеци преди те да се случат.

В периода 27-30 декември 2012 г. се реализира опасно пълнолуние, като върховата му фаза ще е утре - на 28 декември. В него освен Слънцето и Луната участват с катастрофични влияния и планетите Уран и Плутон. То се случва в областта от 4-9 градуса на зодиакалните знаци Овен, Рак и Козирог и е една от най-опасните ситуации през годината, подобни на тези от края на септември и средата на юли месец. За радост, настоящата конфигурация е най-слабата в катастрофично отношение, спрямо визираните предходни периоди, но все пак е наличен опасен разрушителен космически контекст с максимум около 28 декември. Необходима е по-голяма будност от нормалното, за да се минимизират рискови ситуации.

Субектите, които имат фактори в своите звездни карти в споменатите по-горе градуси, трябва да бъдат особено внимателни, защото при такива конфигурации обикновено се случват редица напрежения, катастрофи, взривове, престъпления, конфликти, военни действия, мащабни социални протести, революции, природни катаклизми. В сеизмично отношение имаме код “жълто”, а всички ядрени централи в описания период и седмица след това трябва да повишат степента на бдителност, защото са възможни непредвидени аварии.

В политическо отношение в България ядрената тема ще засили своето значение и дебатът относно референдума ще започне с пълна сила. Не са изключени токови удари, прекъсване на електрозахранването в масови размери, пряко попадение на светкавици, повреди на електрически системи и електроцентрали по целия свят. Има вероятност от абсолютно изненадващи и шокови ситуации в личен и социален план или резки движения при борсовите индекси (вероятно свързани с нестабилността и проблемите около дълга на САЩ или някакви изненадващи процеси около цената на петрола).

Възможни са всякакъв вид опасности за живота и здравето на хората, ако тази конфигурация засяга по негативен начин личния хороскоп на човек. В такива ситуации е препоръчително да се избягват каквито и да е рисковани ситуации, конфликтни процеси, пътувания (особено с високотехнологични средства – самолети, скоростни влакове и др.). Участието в проблематични събития е добре да се отложи. Препоръчвам за по-прецизна оценка на личния хороскоп да се направи консултация с астролог.

Отново има вероятност от атентати и големи трагедии... Службите за сигурност и в България, и в САЩ трябва да повишат своята готовност за реакция, защото неадекватни хора могат да създадат опасни процеси. За целта на важни обществени места – гари, автогари, метро-спирки, спортни зали, кина, молове трябва да има повишено полицейско присъствие.

Тъй като явно политиците в САЩ не желаят да решат проблема с безконтролната употреба на оръжия окончателно, напълно е възможно на тази опасна конфигурация отново да има стрелби и нападения срещу невинни.
Има вероятност политически лидери да попаднат под сериозна опасност. Всякакъв вид масово недоволство, особено в страните където има нестихващо социални проблеми, е напълно възможно. За целта е препоръчително, ако управляващите са разумни, да предпазят населението от катастрофи, да усилят степента на готовност на отговорните служби и да взимат правилните и справедливите решения, за да успокоят народните маси.

Всички хора, фирми, политически субекти и държави, които са под влиянието на зодиакалните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, трябва да обърнат специално внимание на описания период.

Отново изтъквам, че в такива ситуации духовно пробудените хора, имащи реална опитност с това, че колективната човешка мисъл може да смекчи и хармонизира глобалните процеси, могат да се организират и да насочат силите на молитвата, визуализацията и медитацията към вразумяване и омиротворяване на агресията в света. Всички ние можем да поискаме от Бога да внесе в описания период мир, защита, хармония, честност, безкористност и доброта в хората и държавите.
Филип ФИЛИПОВ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Астрологът Филип Филипов: В петък ни чака опасно пълнолуние! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди