изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:22 EEST
ДРУГОТО ЛИЦЕ НА МЕЧТАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ    
По светаМлада майка пусна потресващ клип преди да почине (видео). Децата на 30-годишната Дженифър Джонсън, починала преди Коледа във Флорида, са още малки, за да разберат какво е станало с тяхната майка. В това обаче ще им помогне видеото, заснето от младата жена, което има за цел да събере пари за нейното лечение.


Джонсън в клипа държи карти с надписи, които показва една след друга и показват нейната история, докато тя разказва за своята съдба. Клипът продължава около 4 минути и е съпроводен с пенеста на Марая Кери Hero. Нейният съпруг Робърт промотира клипа, за да може да събере пари за отглеждането на децата и да привлече вниманието към кардиологичните заболявания.

Дженифър Джонсън обяснява как е била поставена диагнозата – хипертрофична обструктивна кардиомиопатия (увеличение на сърдечната камера), когато е била бременна в петия месец с второто си дете. Тя бе силна жена и се бореше с болестта, казва Робърт.

След поставянето на диагнозата медиците поставили на Дженифър пейсмейкър, но малко по-късно един от кабелите се скъсал. В опит да спасят живота на младата майка е било необходимо да се извърши сложна операция на сърцето. За да събере пари за лечение, тя е заснела видеото си.

В клипа Дженифър нарича дъщеря си Микайла и сина си Маликай туптящите ми сърчица, а здравословните си проблеми малки спънки по пътя. През цялото време тя едва сдържа сълзите си и се бори с емоциите и задава въпроса: Защо аз?



От октомври, когато е било пуснато видеото на Дженифър, са били събрани 440 долара, които не покрили всички разходи. Тя била оперирана на 14 декември, но три дни по-късно починала, пише Блиц.рс.

http://www.novini.bg/

 


Сходни връзки

ДРУГОТО ЛИЦЕ НА МЕЧТАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди