изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:19 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 29.12.2012    
Времето

През нощта с усилване на вятъра от север-североизток ще започне да нахлува студен въздух. Облачността над страната ще бъде значителна и на места в западната половина ще превали дъжд, в планините – сняг. С понижението на температурите и в припланинските райони дъждът ще преминава в сняг. Сутрешните температури ще бъдат между 1° и 6°. Утре над страната ще преобладава облачно време.

Jennifer and Natalie Campbell 33PN 379-12 20.12.2012 ДОБРИЧ: Краят на света дойде с един ден по-рано в Добрич. Снимка Йоанна ДуковаLindsay Wagner 02Szeged/Сегед 15



На места, главно в Южна България и Предбалкана ще има слаби превалявания: по долината на река Струма и по Черноморието – от дъжд, в Горнотракийската низина – от дъжд и сняг, в Предбалкана и по високите полета – от сняг. Постепенно през деня от север валежите ще спират, а над северните райони и облачността ще се разкъса. Ще бъде ветровито – с умерен, в Източна България и силен североизточен вятър. Ще продължи да нахлува студен въздух и през деня температурите ще се понижават, с изключение на крайните югозападни райони, където студеното нахлуване няма да се усети. Към 14 часа температурите ще бъдат от минус 1-0° в Добруджа и Лудогорието до 8-9° към Петрич и Сандански, но ще продължат да се понижават.

Атмосферното налягане ще се повиши значително.

Над планините ще бъде облачно. Ще превалява слаб сняг. Ще духа силен до бурен вятър от изток-североизток. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около минус 1°, на 2000 метра – около минус 5°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. Ще превалява слаб дъжд. След обяд над северното крайбрежие облачността ще се разкъса. Ще бъде ветровито – със силен север-североизточен вятър. Максимални температури: 3-5°. Температурата на морската вода е 5-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

ПРОГНОЗА НА НИМХ ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЯНУАРИ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 29.12.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди