изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:59 EEST
Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва    
По света
Четирима са вече жертвите на самолетна катастрофа край московското летище "Внуково". По-рано ИТАР-ТАСС предаде, че двама души са загинали, трима са ранени, а един човек е в неизвестност след катастрофата на пътническия самолет.


На борда на пътническия самолет Ту-204 е имало 8 души, а при приземяването на самолета на "Внуково" самолетът е излязъл от пистата, озовал се е на Киевското шосе, а в дясното му крило е избухнал пожар.
 
Причината за катастрофата по първоначалните данни на летището не бе ясна. Движението на автомобили по Киевското шосе е спряно. Към руския Междудържавен авиационен комитет е създадена специална комисия за разследване на причините за инцидента.
 
Собственик на катастрофиралата машина, летяла от чешкия град Пардубице до "Внуково", е руската авиокомпания Red Wings. Компанията е собственост на олигарха Александър Лебедев, който искаше да създаде евтин авиопревозвач на базата на руските самолети Ту-204-100, от които има 8 машини. Компанията извършва предимно чартърни полети на територията на Русия, но и до/от дестинации в България, Гърция, Египет, Испания, Италия, Мароко, Сърбия, Турция, Хърватия и Чехия.
 
На летището в покрайнините на Москва и на летището магистрала е временно блокирана. Държавната телевизия показа неподвижно изображение на силно повредената машина. Всички пристигащи полети са били отклонени от Внуково до другите две летища в Москва Шереметиево и Домодедово. http://www.dnes.bg

Самолет се разби на московско летище (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

 


Сходни връзки

Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди