изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:27 EEST
ВОЛЕЙБОЛ: БЪЛГАРСКИ ТРИУМФ ЗА КУПАТА НА ИТАЛИЯ    
Спорт

Отборът на "Тренто" с треньор българинът Радостин Стойчев и капитан - българинът Матей Казийски, спечели купата на Италия като победи с 3:1 гейма шампиона Мачерата. Страхотно игра и на Николай Учиков, който игра в края на срещата след тежка контузия на титуляр на Тренто.



Рим. Oтборът на Тренто с Матей Казийски в състава защити титлата си на финала за купата на Италия, след като победи с 3:1 гейма шампиона от редовния сезон в Серия А1 Мачерата. Възпитаниците на Радостин Стойчев спечелиха първите две части на 17 и 16 точки, но след лек спад в играта позволиха на Мачерата да вземе третия гейм с 25:20 точки. Казийски и колегите му обаче бяха решени на всичко, за да дублират титлата си, и не допуснаха изравняване. Те спечелиха четвъртата оспорвана част с 25:23 точки, а с това и купата в едно от най-силните първенства в Европа.

Волейбол: Владимир Николов ще е новият мениджър на мъжкия национален отбор

София. Владимир Николов прие предложението на Камило Плачи да стане мениджър на мъжкия национален отбор по волейбол. Това разкри бившият капитан на представителния ни тим в интервю за TV7. Още преди повече от месец Николов получи предложението да приеме поста. Николов ще съвместява ангажиментите, които през миналата година изпълняваха директорът на националния отбор Николай Николов и тим-мениджърът Георги Събчев.
Диагоналът бе категоричен, че новата длъжност няма да сложи край на активната му състезателна кариера.

Волейбол: Пламен Константинов може да стане селекционер на мъжкия национален отбор на Русия

София. Бившият капитан на националния отбор на България Пламен Константинов може да стане селекционер на мъжкия национален отбор на Русия. „Сборная” спечели олимпийската титла в Лондон 2012 под ръководството на Владимир Алекно, но старши треньорът напусна тима. Всерусийската федерация по волейбол (ВФВ) все още не е взела окончателно решение за това кой да продължи да води националния отбор на Русия, но днес стана ясно, че българският старши треньор на руския Губерния (Нижни Новгород) е един от възможните кандидати.
"Мога да споделя само моето становище, а не това на федерацията. Според мен е нужно руски треньор да поеме националния отбор. Най-добрият вариант разбира се е Владимир Алекно. Ясно е, че освен него има други подготвени руски специалисти. Но има треньори като Андрей Воронков, Юрий Чередник и Пламен Константинов, който говори отлично руски език. На някой от тях може да се доверим за поста селекционер на Русия. През 2006 година и Владимир Алекно нямаше много опит, когато за първи път пое „Сборная”, заяви Генералният секретар на Всерусийската федерация по волейбол Александър Яременкоцитиран от сайта volley.ru.

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛ: БЪЛГАРСКИ ТРИУМФ ЗА КУПАТА НА ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди