изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:57 EEST
Пазарджик: Двама души са загинали в тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия"    
НовиниДвама души са загинали в тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Пазарджик. По последна информация, пътнотранспортното произшествие на автомагистрала "Тракия" е станало в района на 82 км в посока София, каза за Радио "Фокус" - Пазарджик говорителят на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов. В автомобил "БМВ Х5" със софийска регистрация са пътували петима души - 3 момчета и 2 момичета.

По неясни до момента причини водачът на джипа е загубил управление, ударил се е в мантинелата и впоследствие се е забил в една от носещите колони на надлеза, който е между пазарджишките села Динката и Щърково. В резултата на тежката катастрофа са загинали двама души - момче и момиче. На мястото има екипи на Магистрална полиция, на РУП Пазарджик. Линейки откараха пострадалите и загиналите в болницата. В изваждането им се включи и аварийно-спасителен екип от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пазарджик, уточни Мирослав Стоянов.
Теодора ДИМИТРОВА
 


Сходни връзки

Пазарджик: Двама души са загинали в тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди