изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:28 EET
Георги Кадурин се хванал чистач в театър    
Общество Актьорът и режисьор Георги Кадурин, който се появи на телевизионните екрани в партньорство с Яна Маринова в "Стъклен дом", бил чистач на театър.

Деветдесетте години били много кризисни за актьорите и Кадурин взел под аренда да чисти Младежкия театър. Сутрин с един колега го чистехме, вечер играехме там, спомня си закъсалите времена актьорът. От работата си като чистач той изкарвал заплата с една идея по-висока от тази като актьор. Няма срамен труд, категоричен е Кадурин.

За разлика от гладните времена, сега играе в 9 постановки, но не го намира за нормално и признава, че понякога е на автопилот. Вдигам се от тук, шофирам до Бургас, играя и пак се качвам на колата да се върна обратно, обяснява той. По думите му идва един момент, когато на актьора му писва да играе за малоумни режисьори или в постановки, съшити с бели конци.

Кадурин разкритикува режисьорите, които седят на първия ред и люпят семки, говорейки: Това ми харесва, това не ми харесва, и карат актьорите сами да предлагат нещо. Ама това му е работата на режисьора, а не да иска от някакви актьорчета да му предлагат, категоричен е Кадурин.

Актьорът е играл и на Бродуей и много се надява там да го е гледала Никол Кидман, в която отдавна е влюбен. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Георги Кадурин се хванал чистач в театър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди