изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:18 EEST
Тинейджърка се застреля в главата след раздяла с любимия й    
По светаБританска тийнейджърка се застреля в главата по време на визита при семейство в американския щат Тексас, след като била съкрушена от скорошната си раздяла със своя приятел. 19-годишната Ниша Джейн Уибли била изпаднала в дълбока депресия след раздялата случила се само преди около две седмици и се застреляла с пистолет Глок 45-ти калибър, регистриран на името на нейния братовчед Майкъл Даниълс-младши.

22-годишният Даниълс, който е частен охранител, се е упражнявал в стрелба в градината пред дома му на 27 декември, когато трагедията се случила. Тийнейджърката, родом от британския град Уелингтън, е пристигнала в Тексас миналия месец, за да навести своя чичо, преподобни Майкъл Даниълс-старши в град Фейърфилд.

Но на 27 декември, само 11 дни след пристигането си, тя била намерена с огнестрелна рана в главата. Момичето било веднага откарано в болница, където по-късно почива. От полицията заявиха, че разследването на инцидента продължава, но са на мнение, че раната й е самонанесена.

Майка й, 49-годишната Бевърли Стил и сестра й, 21-годишната Навлет са отпътували за САЩ, за да бъдат заедно със семейството в този тежък момент. Техни съседи описват самоубийцата като “приятно и жизнерадостно момиче”. Приятел на семейството добави, че тя е била “силно притеснена” заради скорошната раздяла.

20-годишният й познат Томас Маркус, който се запознал с Ниша в колежа, сподели: “Тя бе толкова забавно момиче, винаги танцуваше. Мисля, че е искаше да се занимава с това професионално... Просто не мога да осъзная какво се е случило. Тя се раздели с приятеля си в момент, в който нейната най-добра приятелка Пейдж също се раздели със своя. Не съм сигурен какво се е случило между тях, но знам, че те бяха много близки и тя бе много влюбена”.

По думите на Томас, баща й е американец и работи в САЩ, а Бевърли не е имала работа и е била домакиня. “Тя чакаше с нетърпение празниците. Преди да отпътува нямаше никакви признаци за това, че ще се случи такова ужасно нещо”, каза още Маркус, цитиран от "Дейли Мейл".

Две седмици преди фаталната стъпка Уибли е променила статуса си във Фейсбук, а часове преди самоубийството тя е променила и снимката на профила си.

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Тинейджърка се застреля в главата след раздяла с любимия й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди