изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:55 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.

- На 8 януари около 01:00 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от помещение по улица „Ген. Г. Попов” в град Добрич. Пристигналите екипи на място установяват, че неизвестен извършител, чрез разрушаване на тухлена стена е проникнал в помещението. Извършена е кражба на метална каса, с намиращите се в нея сума пари и златни накити. Образувано е досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич. Работата по случая продължава.
- На 7 януари в 08:20 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба в с. Славеево, община Добричка. Установено е, че за времето от 30 декември 2012 г. до 07 януари 2013 година, чрез взлом на входни врати, неизвестен извършител е проникнал в частен дом. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически и моторни инструменти и два комплекта летни автомобилни гуми с джанти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
- На 7 януари, след проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на сектор „Криминална полиция” при Първо РУП Добрич е установен криминално проявения Д.Х. (16г.) от град Добрич. Той е съпричастен към извършването на два грабежа на територията на град Добрич от началото на година. Работата по изясняване и документиране на престъпната дейност на извършителя продължава.
- На същата дата, след проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Каварна, е установен извършителя на кражба на лаптоп от стопански имот в с. Вранино, извършена за времето от 8 декември 2012 година до 3 януари 2013 година. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Каварна е задържан Ж.В. (62г.) от с. Вранино. Вещта предмет на кражбата е установена и иззета по надлежния ред.

 Контролните органи са съставили 31 акта и 1 фиш за констатираните от тях нарушения.

- На 7 януари в 03:15 часа в РУП Каварна е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Българево, община Каварна. Установено е, че  Г.Г. (45г.) от с. Българево, при управление на лек автомобил „Хонда”, губи контрол над МПС и се блъска в ограда на частен дом. Водача е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация отчита наличието на 1,62 промила в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

 На територията на ОД НА МВР Добрич са възникнали три пожара без материални загуби.

08.01.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди