изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:12 EEST
Кой е бащата на разстреляното семейство    
НовиниПодполковник от резерва Васил Савов е убитият баща в разстреляното семейството на бул. “Гоце Делчев” в София. По първоначална информация от наши източници той е служил като тилов офицер в складове на Военновъздушните сили в столичния квартал Враждебна, а след това и в щаба на ВВС.

Убитият офицер от резерва Васил Савов е завършил тилов профил във военното училище и е започнал службата си в армията по тази специалност. Той се е занимавал с материално-техническо осигуряване във Военновъздушните сили и е отговарял за складове на войските във военнотранспортната авиобаза във Враждебна и летището в Доброславци. За това ни разказаха бивши колеги на трагично загиналия подполковник.

В годините преди да се уволни Савов е бил в логистичниия отдел на щаба на Военновъздушните сили в София. Помнят като тих и отзивчив офицер, който се е разбирал от работата.

По данни на други наши източници съпругата му Наталия Савова също е работила най-напред в поделение на ВВС край София. Тя е била химичка в една от бригадите на ВВС край столицата. После е преминала на работа в МВР.

Красен БУЧКОВ

http://www.blitz.bg

НЕЗАПОМНЕНО КЛАНЕ В СОФИЯ - ПЕТ ТРУПА В АПАРТАМЕНТ-ГРОБНИЦА

 


Сходни връзки

Кой е бащата на разстреляното семейство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди