изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:24 EET
АНКЕТА ПОКАЗВА, ЧЕ ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ    
НовиниКомисия назначена със Заповед на областния управител  отвори кутията за измерване на удовлетвореността на клиентите от качеството и сроковете на административното обслужване, съобщават от пресцентъра на администрацията. Оттам добавят, че в кутията, намираща се в Бюрото за комплексно обслужване, при отварянето й е имало 15 попълнени анкетни карти за периода 1 юли м.г. до края на 2012 година.




Направеният анализ показал, че всичките попълнени 15 броя анкети се отнасят към административната работа на администрацията Добрич, от което се прави изводът, че удовлетвореността на гражданите, посещавали областна администрация през отчетния период, е положителна и дейността на администрацията се упражнява качествено, в кратки и законови срокове. 13 от анкетираните, посочват, че са предпочели да подадат заявление за административна услуга в деловодството на Областна администрация Добрич, чрез звеното за комплексно обслужване. Предоставянето на административна услуга по електронен път се одобрява от 10 от анкетираните, трима не могат да преценят, един не одобрява и един не е отговорил на въпроса. От анкетните карти става ясно, че при необходимост служителите помагат на гражданите при попълване и подаване на документи.
В 2 анкетни карти е посочено, че при възможност, би било по-удобно за гражданите, заплащането на таксите за платени административни услуги да се извършва в сградата на областна администрация Добрич, а не по банков път, както всъщност изисква закона. От пресцентъра добавят, че кутията отново е поставена в Бюрото за комплексно обслужване.
 


Сходни връзки

АНКЕТА ПОКАЗВА, ЧЕ ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВЕНИ УСЛУГИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди