изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:02 EEST
Четирима младежи са загинали при катастрофа на пътя Бяла-Русе    
НовиниЧетирима младежи са загинали при тежко пътнотранспортно произшествие тази нощ на пътя Бяла-Русе, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към 2:06 часа на тел.112 е получен сигнал за инцидент на пътя Бяла-Русе, в посока към областния град. На мокра пътна настилка, при намалена видимост, лек автомобил “Фолксваген Голф” с русенска регистрация, е напуснал пътното платно в дясно по посока на движението и се е блъснал в крайпътно дърво.

От удара автомобилът се е самозапалил и е изгорял напълно. Загинали са водачът и още трима пътници. И четиримата загинали са млади хора – на възраст между 17 и 20 години.

Все още официално имената им не са обявени, защото телата не могат да бъдат разпознати. Роднините им разбрали за трагедията, след като децата им не се прибрали, а полицията издирила бащата на шофьора, тъй като колата била негова. Две от загиналите момчета са първи братовчеди, разказа чичо им, цитиран от БГНЕС. Все още близките не са видели телата, тъй като предстоят експертизи, за да се установи със сигурност кои са загиналите. Образувано е досъдебно производство.

Отново днес, тежка катастрофа отне живота на граничен полицай. Инцидентът е станал на пътя път II-15 между Мизия и Оряхово. На заледен завой тир с полска регистрация се завъртял и в ремаркето му се е ударил джип, който идвал отсреща, с двама полицаи вътре.

Единият, който шофирал, е починал, а колегата му и полският шофьор са невредими. Няма данни за употреба на алкохол. Часове наред пътят остана затворен.

Починалият е 38-годишен служител на "Гранична полиция".

През последното денонощие в страната са станали 19 тежки пътни произшествия с 21 ранени, за живота на двама от които съществува опасност, съобщават от Съюза на българските автомобилисти. В София са регистрирани 170 леки- и две тежки катастрофи. Двама души са ранени, за живота на единия от тях има опасност.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Четирима младежи са загинали при катастрофа на пътя Бяла-Русе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди