изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:51 EET
Адвокатка от Разград се е самоубила    
НовиниТялото на адвокат Силвия Павлова от Разград било намерено пред блок на ул. „Св. Климент" вчера следобед. Смъртта е настъпила след скок от шести етаж.

Разследващите установили, че жената се е лекувала от психическо заболяване през 2010 г., документацията по лечението й се очаква да бъде предоставена в понеделник. "Остава версията самоубийство", заявиха от полицията, цитирани от Дарик.

47-годишната Силвия Павлова е била разведена, живеела е с майка си, имала и вила в близко до Разград село, там също често отсядала.

Силвия Павлова е в Адвокатска колегия - Варна - съобщи председателят на разградската колегия Румен Воденичаров. Не сме общували много, само в съдебната зала сме се срещали, нормална жена и колега, изненадан съм от това, което се е случило - допълни той.

Павлова се занимаваше предимно с административни и наказателни дела. След последните местни избори бе адвокат по няколко дела за касиране на вот, спечели едно от тях. В село Чудомир единствено в област Разград изборите бяха повторени заради установени нарушения.

Павлова спечели и дело срещу община Разград, заведено от съдия изпълнител заради незаконна такса, която се събираше от това съсловие. Адвокатката бе защитник и на шофьор на линейка, който бе глобен за превишена скорост.

На местните избори през 2011 г. Силвия Павлова бе член на Районната избирателна комисия от квотата на ГЕРБ.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Адвокатка от Разград се е самоубила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди