изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:45 EEST
Упътвания "Как да се бият жените" - хит в ислямските държави    
По света На фона на все по-трудното положение на жените в мюсюлмански страни като Иран и Саудитска Арабия, в ислямските държави от Близкия изток започнаха да се обнародват една по една редица книги, описващия новия "ислямски етикет", пише "Esquire".

Например Мохамед Камал Мустафа в своята най-нова книга "Жените в исляма" разкрива, че дамите трябва така да се шамаросват, че да "изпитват по-скоро духовно, отколкото физическо страдание". Авторът препоръчва на мъжете мюсюлмани да налагат своите жени и съпруги по "най-чувствителните им части, като например лицето, гърдите, корема, главата и т.н.".

Експертът по семейни отношения, д-р Гази ал-Шимари от Саудитска Арабия признава, че "не е напълно съгласен със своя колега". Според него, жената трябва да се налага с "леки шамари и меки удари по лицето". По неговите думи, преди да почне да я бие, мъжът-мюсюлманин трябва да я предупреди колко точно пъти ще я удари. Освен това психолога е категорично против срещу мюсюлманките да се използват чинии, ножове или бутилки пълни с вода.

Джордж Буске, който е автор на книгата "Секс-етикет в исляма" пък дава съвет, когато трябва да се бие една жена, това да става по два начина: първият е "леко", като ударите са с отворена длан, а вторият - "силно", което означава с юмруци.

Накрая авторът на книгата "За подчинението на жените в исляма" Хасан Аша изтъква, че на побой подлежат всички мюсюлмански жени, които незадоволяват сексуалните нужди на своите съпрузи. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Упътвания "Как да се бият жените" - хит в ислямските държави | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди