изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:24 EEST
МЪЖ ОГЛАВЯВА ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ?    
НовиниИзборът за директор на Регионалния исторически музей в Добрич е между двама мъже, стана ясно вчера. До втория етап на конкурса, организиран от общината в Добрич, са допуснати двама господа.


Конкурсната комисия, определена със заповед на кмета от 26.11.2012 г. е решила да допусне до конкурс Костадин Тодоров Костадинов и Петър Янков Иванов. Двамата трябва да се явят на защита на Концепция за дейността и развитието на Регионален исторически музей, град Добрич и събеседване на 24 януари, сочи сайтът на общината. НДТ научи, че Костадин Тодоров Костадинов е от Варна и е завършил Великотърновския университет със специалност „балканистика”, а Петър Янков Иванов е от Каварна и е с диплома от същия университет по специалността „история и география”.
Припомняме, че мястото на директор на музея се оваканти след като ръководителят му Дияна Борисова спечели конкурс за началник на дирекция „Хуманитарни дейности” към община Добрич.


 


Сходни връзки

МЪЖ ОГЛАВЯВА ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди