изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:15 EEST
Работничка: На Борисов не му прави чест, продавам си пръстените    
Общество Работничката от ВМЗ-Сопот Даниела Генкова, на която Бойко Борисов преброи пръстените по ръката й, определи поведението на премиера като нечестно.

Не му прави чест на премиера да говори за пръстените ми, каза възмутено Генкова по БНР. Това са пръстени, които съм придобила в моминските си години, подчерта работничката.

Тя каза, че може да продаде пръстените си, за да си плати сметките този месец, но попита какво ще прави следващия месец, а и какво ще правят останалите работници.
Да продадат дрехите си, апартаментите си. Какво да продадат, за да преживеят, каза още Генкова и на няколко пъти определи думите на Борисов като нечестни.

По време на протестите на оръжейниците Генкова символично подари вечерята си на Бойко Борисов - филия хляб и лук. Вчера премиерът отговори така: "На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени".

На въпроса дали вярва на управляващите, че ще получат парите до края на седмицата Генкова отговори, че вярват само, когато видим парите в банкомата. Тя съобщи, че в момента живее със 100 лева аванс, от които 80 лева веднага отиват за заем към банката.

От днес държавата започва да подготвя оздравителна програма на ВМЗ-Сопот, ще се променя и начинът на приватизация на завода.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Работничка: На Борисов не му прави чест, продавам си пръстените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди