изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:15 EEST
НОВ КЛАС СТАРТИРА В "ЗУМБА АЛЕГРИЯ"    
СпортНов зумба клас стартира от следващата седмица в "Зумба Алегрия" в Добрич.


За настроението на желаещите да топят килограми докато се забавляват ще се грижи лицензираният зумба инструктор Мариела Бончева - журналист във в. "Нова добруджанска трибуна". Класът ще се провежда в арт-център "Палитра" /Централна кооперативна банка, етаж 2/ в понеделник и четвъртък от 19 часа.
Зумба е тонизираща, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино ритмите танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване през 2001 година програмата се е разраснала толкова, че става най-голямата и най-успешната танцувална фитнес програма с десетки милиони последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти. За да посещавате часовете по зумба не е необходимо да имате някакви специални умения - нужни са удобни спортни обувки, удобни дрехи и вода.
Тонизиращата фитнес програма стартира в "Зумба Алегрия" преди малко повече от година благодарение на първия лицензиран инструктор от Добрич Стоян Стоянов.
Елате да се забавляваме заедно под звуците на меренге, салса, регетон, както и на страхотни международни хитове, като в същото време се грижим за тялото и борим стреса, призовават инструкторите от "Зумба Алегрия". НДТ
 


Сходни връзки

НОВ КЛАС СТАРТИРА В "ЗУМБА АЛЕГРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.62 секунди