изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:30 EEST
Чудо! Хитлер обяви за годеж на Гришо и Шарапова!(ВИДЕО)    
ЛюбопитноБившият германски диктатор Адолф Хитлер се оказа запален фен на Григор Димитров. Поне така излиза от интересен клип, публикуван в интернет. На фона на кадри от филма “Крахът на Третия райх” Фюрерът коментира загубата на Гришо от Бенето в първия кръг на Аустрелиън Оупън.
След като научава за поражението на Димитров, Хитлер моли всички присъстващи в стаята, които не са фенове на българина, да напуснат. След това започва гневен коментар за поражението на българина.


"Това е позор! Как може Григор Димитров да не победи Жулиен Бенето? Мислех, че след финала в Бризбейн той ще стигне далеч в Мелбърн", гневи се Хитлер.
"Любимецът на феновете си отиде. Това е ужасен старт на годината за него! Сега със сигурност в заглавията ще пише за годежа му с Мария Шарапова, а не за тениса му ...”, продължава Фюрерът.
"Хората да го сравняват с великия швейцарски маестро Роджър Федерер, но тази загуба ще го върне назад! Ако пробивът му не дойде на "Ролан Гарос", провалите му ще станат по-гръмки от тези на Сталин!”, коментира Хитлер.
"Тази загуба ще му остави белег за цял живот. Ако не се поучи от тази загуба в Австралия, ще се говори повече за връзките му с Мария Шарапова и Серина Уилямс", завършва бившият германски диктатор. http://www.blitz.bg


Атакуват Григор заради Шарапова, той избухва - СНИМКИ

15 бона за целувка между Гришо и Шарапова

Шарапова подхрани спекулациите за връзка с Гришо
 


Сходни връзки

Чудо! Хитлер обяви за годеж на Гришо и Шарапова!(ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди